Sverige

Kosmetikaindustrin

Vi handplockar en fast översättare ur vår databas som vi anser bäst kan förmedla ditt varumärkes ton och stil. Med våra punktliga leveranser och ett smidigt projektförlopp står inget i vägen för en lyckad internationell lansering av dina kosmetika- och kroppsvårdsprodukter.

Läs mer

Medicinska översättningar

Medicinska översättningar lämnar inget utrymme för fel. MedTech-, läkemedels- och Life Science-företag måste alltid kunna lita på sina språktjänsteleverantörer till hundra procent. Med mer än 10 000 framgångsrikt genomförda medicinska översättningsprojekt är vi en högst tillförlitlig partner.

Läs mer

Juridiska översättningar

Expertkunskap, diskretion och snabbhet – det förväntar du dig med rätta av juridiska översättningar. Vår meritlista? Hundratals patent och tiotusentals urkunder. Därför litar ledande managementkonsulter, revisorer, notarius publicus, kanslier och flyttkonsulter på oss. Hur kan vi övertyga dig?

Läs mer

Finansiella översättningar

I den finansiella sektorn är förtroende och diskretion av högsta prioritet. Förse dina internationella aktieägare, kunder och klienter med högkvalitativa finansiella översättningar. På så sätt stärker du dina kundrelationer och ditt goda rykte. Vi hjälper dig gärna med detta. Med mer än 10 000 framgångsrikt genomförda projekt inom finanssektorn är vi en högst tillförlitlig partner.

Läs mer

Bilindustrin

Alla sektorer är unika och har sin egen speciella terminologi och bilindustrin är inget undantag. Våra översättare har kunskap om alla delar av fordonsindustrin.

Läs mer

Lokalisering av webbplats

En webbplats är ditt företags skyltfönster på internationella marknader. Lita på en partner som hjälper dig med en professionell lokalisering av din webbplats så att du kan etablera dig på nya marknader och öka din omsättning.

Läs mer

Facköversättningar till fastighetsbranschen

Tillgångar i utlandet, kunder över hela världen: Fastighetsbranschen blir alltmer internationell. Fastighets- och egendomsmäklare behöver därför högkvalitativa översättningar av sina objektsbeskrivningar, broschyrer och köpeavtal – och det snabbt. Det är vi väl medvetna om. Mer än 30 kunder i fastighetsbranschen litar redan på oss och vi ser fram emot att lägga till dig på denna lista.

Läs mer

Tekniska översättningar

Erfarna projektledare och översättare arbetar tillsammans med kollegorna på vår tekniska översättningsavdelning. Alla våra översättare har målspråket som modersmål och flera års erfarenhet av översättning av tekniskt material.

Läs mer

Förpackningsbranschen

Behöver du översätta din produktförpackning? På Snabböversättare har vi mycket lång erfarenhet av att översätta produktförpackningar.

Företagskommunikation

En bra översättning har lika stor informationskraft som originaltexten. Vår översättningsbyrå har lång erfarenhet av följande typer av kommersiell kommunikation.

Kommersiella översättningar

Vill du förmedla ditt kommersiella budskap i andra länder? Du har kommit till rätt plats: Snabböversättare!

HRM och Personalförvaltning

Personalförvaltning (HRM) behöver också översättningar. Det kan vara ett examensbevis eller ett CV, en personalmanual eller en uppsägning. Vi levererar översättningar av hög kvalitet inom HR.

Vetenskapliga översättningar

Med över två årtiondens erfarenhet kan vi leverera högspecialiserade översättningar. Vi har ett nära samarbete med författaren när vi förbereder vetenskapliga översättningar, vilket gör att vi kan tillhandahålla de högkvalitativa översättningar du förväntar dig från en ISO-certifierad översättningsbyrå.