Sverige

Medicinska översättningar

Som en medicinskt specialiserad översättningsbyrå anlitar vi översättare med expertis inom många olika delområden av medicinvetenskap. Vi har stor kunskap om det medicinska området och alla typer av översättningar som krävs.

Läs mer

Finansiella översättningar

Banker, investmentbolag, försäkringsbolag: alla tillhör vår kundbas. Finansiella översättningar kräver expertkunskap om marknaden och terminologin. Våra specialistöversättare är redo att förse dig med finansiella översättningar av högsta kvalitet.

Läs mer

Tekniska översättningar

Erfarna projektledare och översättare arbetar tillsammans med kollegorna på vår tekniska översättningsavdelning. Alla våra översättare har målspråket som modersmål och flera års erfarenhet av översättning av tekniskt material.

Läs mer

Juridiska översättningar

En stor andel av vårt arbete utgörs av juridiska översättningar, inklusive auktoriserade översättningar för den kommersiella marknaden. Våra juridiska översättare har kunskap om alla aspekter av rättsvetenskap i den judiska världen. Vi levererar juridiska översättningar av högsta kvalitet.

Läs mer

Bilindustrin

Alla sektorer är unika och har sin egen speciella terminologi och bilindustrin är inget undantag. Våra översättare har kunskap om alla delar av fordonsindustrin.

Förpackningsbranschen

Behöver du översätta din produktförpackning? På Snabböversättare har vi mycket lång erfarenhet av att översätta produktförpackningar.

Företagskommunikation

En bra översättning har lika stor informationskraft som originaltexten. Vår översättningsbyrå har lång erfarenhet av följande typer av kommersiell kommunikation.

Kommersiella översättningar

Vill du förmedla ditt kommersiella budskap i andra länder? Du har kommit till rätt plats: Snabböversättare!

HRM och Personalförvaltning

Personalförvaltning (HRM) behöver också översättningar. Det kan vara ett examensbevis eller ett CV, en personalmanual eller en uppsägning. Vi levererar översättningar av hög kvalitet inom HR.

Vetenskapliga översättningar

Med över två årtiondens erfarenhet kan vi leverera högspecialiserade översättningar. Vi har ett nära samarbete med författaren när vi förbereder vetenskapliga översättningar, vilket gör att vi kan tillhandahålla de högkvalitativa översättningar du förväntar dig från en ISO-certifierad översättningsbyrå.