Sverige

Det polska språket

Polska talas av över 50 miljoner personer över hela världen. De allra flesta bor i Polen, men det finns också många polsktalande i USA och Storbritannien och även i Belarus, där polska talas som förstaspråk av en stor andel av befolkningen.

Hemma på många expertområden

Våra översättare är inte bara skickliga på att översätta många olika språk, utan de är också specialister på många olika ämnesområden. Vare sig det gäller allmänna villkor för din juridiska webbplats eller text som ska tryckas på en produktförpackning så har Snabböversättare har alltid en lämplig översättare tillgänglig. Du kan vara tryggt förvissad om att din text är i kompetenta händer. Kort sagt: vare sig det gäller en kommersiell, teknisk, juridisk eller medicinsk översättning gör Snabböversättare översättningen åt dig, snabbt och till högsta standard.

Hur hanterar vi ditt projekt?

När du har godkänt vår offert kommer våra projektledare att ta hand om dina dokument. De kontrollerar de uppgifter du har lämnat för att säkerställa att all nödvändig information finns med. När det är klart identifierar de en lämplig polsk översättare för ditt projekt. Då tittar de inte bara på texten utan också på den relevanta sektorn och den målgrupp du vill nå. För vissa projekt kanske vi inte bara behöver en polsk översättare utan kanske också en som talar italienska. Eftersom vi också är en italiensk översättningsbyrå är det enkelt för våra projektledare att hitta en lämplig italiensk översättare för den delen av ditt projekt. På så sätt lämnas alla delar av ditt projekt till en lämplig översättare, oavsett vilka språkkombinationer som ingår i projektet.

Vad kostar en översättning från Snabböversättare?

Vi kan dessvärre inte erbjuda ett standardpris för ditt översättningsprojekt, eftersom priset beror på flera olika faktorer.

Vilka typer av dokument översätter vi?

Med vår långa erfarenhet och stora översättarpool finns det nästan ingenting vi inte kan översätta. Så vare sig det är ett Worddokument, ett gränssnitt eller en hel webbsida kan våra system och projektledare hjälpa dig snabbt och effektivt. I många fall kan en översättning vara klar redan samma dag, men det beror förstås på hur stort projektet är.

Auktoriserade översättningar?

Om du är en företagskund ber vi dig fylla i vår offertmodul.

Vi förstår att du kan ha specifika frågor om våra översättningstjänster. I sådana fall kan du alltid kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Integritetsfrågor och översättning av känslig information

Integritet och känslig information är viktigt inom alla områden. Snabböversättare respekterar självklart det konfidentiella innehållet i känslig dokumentation. Alla våra översättare skriver på sekretessavtal, vilket innebär en trygghet för både oss och dig. Så vare sig det gäller en översättning till svenska, turkiska, danska, kinesiska, eller något annat språk säkerställer vi att konfidentialiteten upprätthålls.

Ofta efterfrågade språkkombinationer

Vi ombeds ofta att leverera översättningar av högsta kvalitet i följande språkkombinationer.

Våra översättare jobbar dagligen med följande språk:

  • svenska–polska
  • polska–svenska
  • spanska–polska
  • polska–spanska
  • polska–italienska
  • italienska–polska
  • polska–franska
  • franska–polska
  • polska–ryska
  • ryska–polska