Sverige

Medicinska översättningar

Som en medicinskt specialiserad översättningsbyrå anlitar vi översättare med expertis inom många olika delområden av medicinvetenskap. Vi har stor kunskap om det medicinska området och alla typer av översättningar som krävs.

Läs mer

Finansiella översättningar

Banker, investmentbolag, försäkringsbolag: alla tillhör vår kundbas. Finansiella översättningar kräver expertkunskap om marknaden och terminologin. Våra specialistöversättare är redo att förse dig med finansiella översättningar av högsta kvalitet.

Läs mer

Tekniska översättningar

Erfarna projektledare och översättare arbetar tillsammans med kollegorna på vår tekniska översättningsavdelning. Alla våra översättare har målspråket som modersmål och flera års erfarenhet av översättning av tekniskt material.

Läs mer

Juridiska översättningar

En stor andel av vårt arbete utgörs av juridiska översättningar, inklusive auktoriserade översättningar för den kommersiella marknaden. Våra juridiska översättare har kunskap om alla aspekter av rättsvetenskap i den judiska världen. Vi levererar juridiska översättningar av högsta kvalitet.

Läs mer

Bilindustrin

Alla sektorer är unika och har sin egen speciella terminologi och bilindustrin är inget undantag. Våra översättare har kunskap om alla delar av fordonsindustrin.

Förpackningsbranschen

Behöver du översätta din produktförpackning? På Snabböversättare har vi mycket lång erfarenhet av att översätta produktförpackningar.

Företagskommunikation

En bra översättning har lika stor informationskraft som originaltexten. Vår översättningsbyrå har lång erfarenhet av följande typer av kommersiell kommunikation.

Kommersiella översättningar

Vill du förmedla ditt kommersiella budskap i andra länder? Du har kommit till rätt plats: Snabböversättare!

HRM och Personalförvaltning

Personalförvaltning (HRM) behöver också översättningar. Det kan vara ett examensbevis eller ett CV, en personalmanual eller en uppsägning. Vi levererar översättningar av hög kvalitet inom HR.

Vetenskapliga översättningar

Med över två årtiondens erfarenhet kan vi leverera högspecialiserade översättningar. Vi har ett nära samarbete med författaren när vi förbereder vetenskapliga översättningar, vilket gör att vi kan tillhandahålla de högkvalitativa översättningar du förväntar dig från en ISO-certifierad översättningsbyrå.

Våra översättningstjänster

Oavsett översättningsuppdrag så har du kommit rätt: Snabböversättare. Vi samarbetar tätt med dig vare sig det är ett stort kommersiellt projekt eller en liten översättning till en privatperson.
Professionell översättning är en konst i sig själv.

Professionellt översatta texter

Professionellt översatta texter är vårt leverbröd. Vår ISO-certifiering är din garanti för hög kvalitet samtidigt som vårt mål alltid är att hålla kostnaderna så låga som möjligt. Vi samarbetar med tusentals översättare över hela världen, som är redo att leverera ditt projekt snabbt och se till att du känner dig nöjd.

Läs mer

Maskinöversättning med efterredigering

Maskinöversättning har dåligt rykte, men då brukar man tänka på en Google Translate-översättning utan ytterligare kontroll. Maskinöversättning med efterredigering av en översättare kan ge en bra översättning och optimal balans mellan tid, pris och kvalitet.

Läs mer

DTP

Efterfrågan på tryckt material på flera språk ökar på grund av globaliseringen. Vi hjälper dig förstås gärna med dina publikationer på andra språk. Vi har lång erfarenhet av att hitta lösningar på problem som kan uppstå med flerspråkigt tryckt material.

Andra tjänster

Som specialiserad översättningsbyrå har vi byggt upp stor erfarenhet inom många olika ämnesområden och sektorer.

Undertextning

Vi har ett nära samarbete med experter på det här området och som fullserviceleverantör kan vi garantera undertextning av högsta kvalitet.

Språkidentifiering

När du behöver veta vilket språk som används i ett dokument kan du förlita dig på vår service för språkidentifiering. Vi kan presentera din text för vårt världsomspännande nätverk av över 4 200 översättare och tolkar.