Sverige

Ofta översatta språk

På vår Språksida hittar du en lista över språk som vi har översatt till och från. Vi får ofta förfrågningar om engelska, franska, spanska, tyska, polska och givetvis alla nordiska språk.
Det innebär förstås inte att vi inte kan översätta andra språk: vårt inköpsteam har lång erfarenhet av att hitta rätt översättare för jobbet även om önskad käll- och målspråkskombination inte redan finns i vår databas.

Vad säger våra kunder om våra översättningar?

Med över två årtiondens erfarenhet inom många olika affärssektorer låter vi gärna kunderna föra vår talan. Du hittar flera kundrekommendationer nedan.

Frågor om hur man beställer en översättning

Du hittar de vanligaste frågorna på vår Vanliga frågor-sida. Men tveka inte att kontakta oss via kontaktformuläret om svaret du söker inte finns där. Om du hellre vill kontakta oss direkt hittar du en lista med telefonnummer på vår kontaktsida. Våra projektledare hjälper dig gärna!

Certifiering enligt ISO 9100 och vi arbetar i enlighet med ISO 17100

Vi uppfyller standarderna i ISO 9100 och arbetar i enlighet med ISO 17100 så du kan vara säker på att få professionell support under projektet. Och översättningen håller förstås högsta möjliga kvalitet. Vårt mål är att du alltid ska vara helt nöjd med din översatta text, ditt dokument eller ditt projekt. Oavsett om projektet är stort eller litet, om det innehåller sexhundra eller sex miljoner ord, kan våra översättare hantera det. Du behöver förstås räkna med att ett större projekt tar längre tid att färdigställa.

Brådskande översättningar

Du har lanserat din nya webbplats, men upptäcker till din stora fasa att villkoren finns på franska, italienska och japanska, medan den tyska översättningen saknas. Du kan bara inte vänta längre med lanseringen. Vad gör du nu? Svaret kunde inte vara enklare: kontakta Snabböversättare. Ange all information om ditt projekt i vår offertmodul och berätta för oss när översättningen måste vara klar. Om din deadline bara är några dagar bort föreslår vi att du ringer oss så snabbt som möjligt. Du hittar alla telefonnummer på vår kontaktsida. Berätta direkt för våra projektledare när du ringer att det handlar om en brådskande översättning så kommer de att ge dig en realistisk uppskattning av när översättningen kan vara klar och hur mycket det kommer att kosta. Offerten är självklart kostnadsfri, vare sig det gäller ett brådskande uppdrag eller ej.

Sekretess och personlig integritet

Inom vissa sektorer är sekretess och personlig integritet ett absolut måste. Vi tillämpar högsta möjliga standarder när det gäller datasäkerhet och integritet. Du kan vara trygg i att dina konfidentiella dokument hanteras med yttersta försiktighet.