Sverige

ISO-certifierad spansk översättningsbyrå

Spanska är ett världsspråk som talas av flera miljoner människor över hela världen.
Vår certifiering enligt ISO 9100 samt det faktum att vi arbetar i enlighet med ISO 17100 innebär att din spanska översättning är i goda händer hos Snabböversättare, våra översättare och våra projektledare. Vi strävar alltid efter att leverera mycket hög kvalitet till ett bra pris.

Om spanska

Spanska är modersmål för över 400 miljoner över hela världen. Det gör det till världens mest talade språk efter mandarin (kinesiska), i synnerhet med tanke på att ytterligare 180 miljoner har spanska som andraspråk.

Spanska är ett språk som du ofta stöter på när du gör internationella affärer. Ditt budskap måste förmedlas på rätt sätt, särskilt när du kontaktar din målgrupp första gången och för det krävs en översättare som har stor kunskap om det relevanta ämnet och även rätt spansk dialekt. Oavsett om dina kunder befinner sig i Spanien eller ett annat spansktalande land och oavsett om de talar katalanska eller det officiella spanska språket, garanterar vi att vi förmedlar ditt budskap.

Vad kostar en översättning från Snabböversättare?

Vi kan dessvärre inte erbjuda ett standardpris för ditt översättningsprojekt, eftersom priset beror på flera olika faktorer.

Vilken typ av dokument översätter vi?

Med vår långa erfarenhet och stora översättarpool finns det nästan inget vi inte kan översätta. Så vare sig det är ett Word-dokument, ett gränssnitt eller en hel webbsida kan våra system och projektledare hjälpa dig snabbt och effektivt. Många gånger kan du få tillbaka din översättning samma dag, men det beror förstås på hur stort ditt projekt är.

Hur hittar vi rätt översättare för ditt projekt?

Med vår långa erfarenhet och vår stora översättarpool finns det nästan ingenting vi inte kan översätta.

Vi har funnits i branschen i närmare 20 år och med tiden har vi utvecklat ett system som gör att vi snabbt kan hitta rätt spansk översättare för ditt projekt. Vår översättningsprocess är därför extremt effektiv och priset blir således mycket fördelaktigt för dig. Ett exempel: du är en stor aktör inom den tekniska sektorn och du behöver översätta din manual för nyanställda från spanska till svenska. Våra projektledare använder våra system för att länka dig till en översättare som både har expertis inom det tekniska området och inom personalsektorn, så att vi kan vara säkra på att arbetet med din text leder till att budskapet förmedlas i rätt kontext. Vi har en mycket stor och erfaren översättarpool med expertis inom nästan alla marknader och sektorer man kan tänka sig. Vare sig du jobbar i finansvärlden, eller hör hemma i den juridiska sektorn, eller om du driver ett jordbruksföretag och vill översätta dina affärsvillkor på spanska så är vi redo att hjälpa dig. Vi har också många översättare som är specialiserade i många olika branscher i den medicinska sektorn.

Auktoriserade översättningar?

Vi kan förstås erbjuda auktoriserade översättningar. Privatpersoner som behöver en auktoriserad översättning är också välkomna att höra av sig till oss. Om du driver en företags- eller kommersiell organisation kan du lämna information om dina projekt via vår offfertmodul. Då får du direkt veta vad din översättning kommer att kosta.

Vi förstår att du kan ha specifika frågor om våra översättningstjänster. I sådana fall kan du alltid kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Brådskande översättningar?

Behöver du en översättning snabbt? Snabböversättare kan hjälpa dig med det också. I sådana fall rekommenderar vi att du ringer oss på 08 580 978 77. Våra projektledare sätter då genast igång att jobba åt dig. Våra taxor för brådskande översättningar är lika konkurrenskraftiga som för våra standardöversättningar.

Behöver du mer information?

Kanske har du fortfarande obesvarade frågor när du har läst den här sidan? Vi föreslår att du tar en titt på våra Vanliga frågor där vi svarar på frågor som våra kunder ofta ställer. Vill du veta vilka områden vi är specialiserade inom? Besök vår Översättningstjänster-sida.

Ofta efterfrågade språkkombinationer

Våra översättare levererar översättningar av högsta kvalitet varje dag i följande språkkombinationer:

  • svenska-spanska
  • spanska–svenska
  • engelska–svenska
  • spanska–svenska
  • portugisiska–spanska
  • spanska–portugisiska
  • spanska-portugisiska
  • franska–spanska
  • spanska–arabiska
  • arabiska–spanska

Vi har förstås också översättare som översätter till och från spanska för mindre kända språk. Oavsett hur stort eller litet språkområde du vill nå kan Snabböversättare hjälpa dig.