Sverige

En certifierad fransk översättningsbyrå

Snabböversättare har varit aktiv som fransk översättningsbyrå i över 15 år. Våra specialister på fransk översättning är redo att hjälpa dig dygnet runt. Franska modersmålstalare är kända för att vara stolta över sitt språk och sina dialekter, vilket innebär att det är viktigt för ditt företags framgång att bryta igenom språkbarriären med en bra fransk översättning.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 och arbetar i enlighet med ISO 17100 vilket innebär att din franska översättning är i goda händer hos Snabböversättare, våra översättare och projektledare. ISO-certifieringen fastställer specifika villkor för hur vi hanterar översättningsprojekt.

På Snabböversättare sätter vi stort värde på konfidentialitet. Våra projektledares målsättning är att du ska bli helt nöjd med den färdiga översättningen, oavsett hur stort eller litet ditt projekt kan vara.

Om franska språket

Franska är modersmål för ungefär 130 miljoner människor. Det talas inte bara i Frankrike och andra europeiska länder utan också i fransktalande områden i Kanada och ett antal afrikanska länder. Franska är ett indoeuropeiskt språk med rötter i latin, men det har också inslag av keltiska och tyska. Under renässansen var franska vetenskapens språk så det har haft stor inverkan på många andra språk, inklusive engelska och nederländska. Språket talas i många länder och du möts av det i affärssammanhang, när du är på semester eller i marknadsföringskampanjer. Snabböversättare kan hjälpa dig att översätta alla dina dokument till franska.

Översättning av högsta kvalitet

Kvalitet är avgörande för oss och det finns flera aspekter vi behöver ta hänsyn till för att kunna leverera en bra översättning. Någon av våra projektledare kommer genast att hjälpa dig när din beställning kommer in. Deras första uppgift är att identifiera en översättare som arbetar med den relevanta språkkombinationen. I det här fallet en översättare som har franska som modersmål. Översättaren måste också vara mycket skicklig på dokumentets källspråk. Sedan ska projektledaren välja en fransk översättare utifrån expertområde. Vi kan till exempel anlita en översättare som är specialiserad på tekniska eller juridiska översättningar, men även översättare som har stor insikt inom området kultur. Vår omsorg för att ta med dessa faktorer i beräkningen är vad som garanterar kvaliteten på din färdiga översättning.

En fransk översättningsbyrå med specialiserade översättare inom alla sektorer

Att utföra en korrekt översättning av din text till franska är inte så enkelt som det kan verka. Istället för en bokstavlig, ord för ord-översättning, har erfarenheten lärt oss att det är bättre att betrakta uppdraget som redigering av texten. Den layout du vill ha för exempelvis en teknisk kund bevaras förstås. Våra projektledare anlitar inte bara vilken översättare som helst. De säkerställer att översättarens expertis och erfarenhet matchar din målgrupp. Vare sig det gäller en enkel översättning, en korrekt tolkning av allmänna villkor, eller förvandlingen av ett kommersiellt budskap till en fransk slutprodukt, säkerställer våra översättare alltid en slutprodukt av hög kvalitet.
Vi samarbetar enbart med översättare med rätt expertis och dokumenterad erfarenhet inom sitt yrkesområde.

Har du frågor?

Vi förstår att du kanske har frågor eller synpunkter efter att ha läst den här sidan. Eller behöver du kanske en offert med pris i dag? Vi ser fram emot att höra från dig. För brådskande frågor och översättningar kan du ringa oss på vårt nummer i Stockholm: 08 580 978 77 För mindre brådskande ärenden kan du e-posta oss när som helst. Om du vill veta vad en översättning från vår franska översättningsbyrå kostar kan du begära en offert genom att fylla i vårt offertformulär.

Ofta efterfrågade språkkombinationer

Våra översättare producerar översättningar av högsta kvalitet i följande språkkombinationer:

  • Svenska–franska
  • franska–svenska
  • engelska–franska
  • franska–engelska
  • tyska–franska
  • franska–tyska

Vi har förstås också översättare som översätter till och från franska för mindre vanliga språk. Oavsett hur stort eller litet språkområde du vill nå kan Snabböversättare hjälpa dig.