Sverige

Översättningsbyrå för nepali

Nepali, tidigare khas-kura och gorkhali, är ett indoariskt språk som talas av omkring 35 miljoner människor.

Cirka 20 miljoner av dessa har det som modersmål. Nepal, Bhutan, delar av norra Indien och Burma är de regioner där språket har starkast fäste.

Nepalesiska översättare

Nepali är officiellt språk i Nepal, där hälften av befolkningen har det som modersmål. Språket skrivs med devanagari, som också används för hindi.

Det är det största paharispråket och nära hindi. Språken är till viss del ömsesidigt begripliga sinsemellan. Snabböversättare samarbetar med nepalesiska översättare med språket som modersmål. Vi vet skillnaden mellan språkvarianterna.

Översättningar från engelska till nepali

Vi är en av få översättningsbyråer som kan erbjuda tjänster till och från olika isolatspråk.

Med kunskap om dialektala skillnader och olika språkvarianter garanterar vi mycket hög kvalitet.

Tack vare den modernaste tekniken och översättare i alla tidszoner kan vi pressa priserna och leverera snabbt.

Nepal, Bhutan, Indien och Tibet

Vi samarbetar med nepali-talande översättare i olika regioner och länder. Oavsett om det geografiska området är Nepal, Bhutan, Indien eller Tibet så har vi den kompetens som krävs för rätt språkbruk och terminologi.

Vi skräddarsyr er översättning efter behov och önskemål. Vi har spetskompetens inom de flesta marknads- och affärsområden.

Översättningar från svenska till nepali

Frilansande översättare världen över, alltid med målspråket som modersmål, garanterar er som kund en kvalitetsöversättning få andra byråer kan erbjuda.

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster mellan såväl vanliga som mer ovanliga språk och tillhandahåller exempelvis nepali. Vi har kunskapen om dialekter, språkkulturella skillnader och juridiska omständigheter som kan påverka er översättning oavsett geografiskt område.

Nepalesisk översättare

Vi har tillgång till ett stort nätverk av översättare i olika länder där nepali talas. Vi väljer översättare efter bakgrund, utbildning och tidigare erfarenhet. Allt för att er översättning ska få den höga kvalitet vi utlovar.

Vi hjälper er gärna med översättningar från svenska till nepali. Våra kunder är allt från enskilda personer till företag och myndigheter. Uppdragen vi får är både enkla texter och mer komplexa.

Korrespondens, avtal och juridiska dokument är några exempel på vad vi kan hjälpa till med.
Ring oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig/er.

Erbjudande till förmånligt pris

Mejla era textfiler så återkommer vi med ett offerterbjudande som få andra översättningsbyråer kan matcha. Vi är kända för hög kvalitet, låga priser och snabba leveranser. Våra projektledare berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.