Sverige

Maltesiska – ett semitiskt språk

Maltesiska är ett relativt litet språk, sett till antal modersmålstalare av vilka det enbart finns cirka en halvmiljon. Språket har sina rötter i arabiskan, men maltesiska skrivs med latinska bokstäver. På så vis är maltesiska unikt; det är det enda standardiserade semitiska språket som skrivs med enbart latinska bokstäver. Till skillnad från många andra semitiska språk har maltesiskan påverkats mycket av romanska språk, främst italienskan och sicilianskan.

Marknadsföring på Malta

Fastän maltesiska har få modersmålstalare så finns det stort värde i att kunna kommunicera på maltesiska. Många affärsområden är centrerade kring Malta, som exempelvis har ett stort antal internationella banker.

Vi kan hjälpa er etablera er verksamhet på Malta genom att erbjuda professionella översättningar till och från maltesiska. Med hjälp av våra översättningar står ni ut från mängden och blir attraktiva på den maltesiska marknaden.

Översättningar till och från maltesiska

På vår översättningsbyrå samarbetar vi enbart med översättare som har målspråket som modersmål och utförliga studier i källspråket. I vårt vida nätverk av översättare har vi ett flertal som översätter till eller från maltesiska. Har ni en text på engelska eller svenska som behöver översättas till maltesiska? Tveka inte att höra av er.

Turism

Vår översättningsbyrå erbjuder översättning inom de allra flesta affärsområden. Vi har exempelvis översättare som riktat in sig på turistinformation och de lämpar sig perfekt för att översätta turistbroschyrer och liknande.

Erbjudande

Vi översätter givetvis mer än bara turistinformation. Vi har medicinska, tekniska och juridiska översättare och många fler. För att vi ska kunna ge er ett offerterbjudande behöver vi granska era texter.

Mejla era inskannade textfiler så återkommer vi med ett erbjudande som ni får ta ställning till. Antar ni erbjudandet påbörjar vi översättningen direkt.

Uppge gärna om ni har specifika önskemål eller annan information som kan vara viktig. Ju mer information vi får desto lättare är det för oss att behovsanpassa er översättning.

Personlig projektledare

Ni kan alltid nå er projektledare om ni har frågor under förloppets gång. På vår översättningsbyrå jobbar vi i ett team så det finns alltid någon som är insatt i ert projekt. Ni kan nå oss per telefon, vi finns tillgängliga under kontorstid alla helgfria vardagar. Varmt välkomna med er offertförfrågan redan idag!