Sverige

Översättningsbyrå för tjeckiska översättningar

Vår tjeckiska översättningsbyrå hjälper er med översättningar till och från tjeckiska. Med våra kvalificerade, specialiserade och spetskompetenta översättare i Tjeckien är vi unika som översättarbyrå.

Affärsmöjligheterna i Tjeckien är stora inom många områden på marknaden. Vi erbjuder affärsöversättningar till och från tjeckiska.

Tjeckiska översättare på plats

Med stationerade översättare i Tjeckien får ni som kund bästa kvalitetsmässiga översättningen på marknaden. Få översättningsfirmor kan erbjuda den styrkan och kompetensen vi kan.

Den främsta anledningen är att våra översättare är lokaliserade där målgruppen för översättningen finns. Det i sin tur genererar flera fördelar. Exempelvis:

  • kort leveranstid
  • korrekt terminologi
  • rätt språkbruk
  • språkkulturell analys
  • effektiviserad arbetsprocess vilket resulterar i billigare pris för er som kund
  • dialektal kompetens

Översättning från engelska till tjeckiska

Vår översättningsbyrå erbjuder kvalitetsöversättningar mellan engelska och tjeckiska.  Tack vare högt utbildade översättare men spetskompetens inom olika ämnesområden kan vi garantera såväl prisvärda produkter som snabba leveranser.

Många av våra förstagångskunder väljer att anlita oss för återkommande uppdrag. På frågan varför de kommer tillbaka så blir svaret oftast konkurrenskraftigt pris, kort leveranstid och mycket hög kvalitet.

Tjeckiska översättare

Dialektala skillnader kan vara avgörande i en översättning. Allt handlar om målgrupp och textinnehåll. Vi har tjeckiska översättare med kunskap om de olika dialekterna i Tjeckien.

Så oavsett om er målgrupp finns i Mähren eller Schlesien så har vi den lokalkännedom som krävs för en felfri översättning. Språket är mycket nära besläktat med slovakiska.

Tjeckien är ett land med god ekonomisk tillväxt och vi hanterar många affärsöversättningar till och från tjeckiska. Era engelska texter översätts alltid av någon som har adekvat bakgrund i förhållande till ert ämnesområde. Vi är noga med att ni får rätt översättare för just er text.

Personlig projektledare – tryggt, enkelt och effektivt

Ring och prata med någon av våra projektledare. Den ni får prata med är också den person ni får som kontaktperson genom hela projektet. Er personlige projektledare finns tillgänglig för er när ni behöver fråga om någonting.

Projektledaren kontaktar er alltid om frågetecken uppstår eller om vi behöver informera er om någonting. Vi jobbar i team så det finns alltid någon på plats som har full koll på er översättning. Vi har täta kontakter med våra översättare och ett väl fungerande system som gör att vi kan pressa priserna tack vare kostnadseffektiva åtgärder.

Översättningar från svenska till tjeckiska

Vi har mångårig erfarenhet av tjeckiska översättningar inom de flesta affärsområden på marknaden. Vi samarbetar med välutbildade modersmålsöversättare.

Hos oss får ni kvalitetsöversättningar till konkurrenskraftiga priser och med snabba leveranser. Vi anpassar er översättning efter behov och önskemål.

Tjeckiska dialekter

Tjeckiska är ett västslaviskt språk som talas i hela Tjeckien, det vill säga i Böhmen, Mähren och den tjeckiska delen av Schlesien. Språket är mycket nära besläktat med slovakiska.

Tjeckiska har flera utmärkande dialekter, framför allt i Mähren och Schlesien. Dessa särskiljs dock normalt inte i skrift. Men likväl kan det i en översättning vara avgörande att känna till de olika dialektala skillnaderna.

De översättare vi samarbetar med har alltid målspråket som modersmål. Men de har även erfarenhet inom ert för översättningen aktuella område.

Skräddarsydd offert

Behoven ser naturligtvis olika ut beroende på textinnehåll. Vi skräddarsyr er översättning efter era önskemål. Tillsammans med er diskuterar vi fram den projektlösning som passar er bäst.

Våra kunder finns inom alla områden: från turism till bilindustri. Men vi åtar oss givetvis uppdrag från privatpersoner också.

För att vi ska kunna ge er en korrekt prisuppgift, behöver vi se era texter. Bifoga och skicka era inskannade dokument via e-post. Vi analyserar texterna och återkopplar med en konkurrenskraftig prisoffert. Vi har även en tjänst där du kan få offert eller göra en beställning direkt. Klicka bara på knappen uppe till höger så guidas du vidare!

Ring oss idag!

Våra projektledare svarar gärna på eventuella frågor ni har och berättar mer om hur vi kan hjälpa er.