Sverige

Översättningsbyrå för vietnamesiska

Vietnamesiska är det officiella språket i Vietnam. Språket talas även i USA, Kambodja, Laos, Frankrike, Australien, Kanada och många fler länder världen över.

Vietnamesiska skrevs ursprungligen med kinesiska tecken. Alfabetet som används idag är en utökning av det latinska alfabetet, med diakritiska tecken för ton och vissa bokstäver.

Vietnamesiska översättare

Sydostasien erbjuder affärsmöjligheter inom alla typer av branscher. Här har vi identifierat ett antal områden där vi just nu ser särskilt goda möjligheter för svenska företag.

Snabböversättare har vietnamesiska översättare inom alla affärsområden. Bosatta i olika länder där språket finns etablerat och med en bakgrund inom ert specifika ämnesområde, levererar våra översättare högkvalitativa produkter.

Översättning mellan engelska och vietnamesiska

Vietnam är på god väg att bli ett lika populärt resmål som Thailand. De flesta turisterna är idag tyskar, fransmän, amerikaner, australiensare och nya zeeländare.

Med en ökande turistnäring ökar också efterfrågan på översättningar av exempelvis turistbroschyrer och annan information.

Vi har vietnamesiska översättare i Vietnam men också i…

… Frankrike, Australien, USA och Kanada där språket är ett etablerat minoritetsspråk. För er som konsument innebär det en kvalitetssäkrad produkt. Ni får en lokalanpassad översättning beroende på var er målgrupp finns.

Vi skräddarsyr er översättning efter de påverkande faktorerna. Översättarna är noga utvalda efter deras bakgrund, kompetens och modersmål.

Vad kostar en översättning till vietnamesiska?

Bifoga de inskannade dokumenten i ett  mejl så återkommer vi med en prisoffert få av våra konkurrenter kan matcha. Nämn gärna eventuella önskemål i mejlet så vi kan ge er ett rätt pris från början.

Våra projektledare finns tillgängliga om ni har några frågor eller vill veta mer om hur en översättning går till och hur våra arbetsrutiner ser ut.