Sverige

Portugisisk översättningsbyrå

Vi hjälper er med översättningar till och från portugisiska – allt från bruksanvisningar, lagtexter och pressreleaser till böcker.

Vi har kompetenta, certifierade översättare för varje typ av text och fackområde.

Översättningsbyrån Snabböversättare översätter tekniska, medicinska, juridiska och litterära texter. Vi har även expertis inom områdena miljö, miljöteknik, konst och kultur, hållbarhet, transport med mera.

Specialiserade portugisiska översättare

Våra översättare har portugisiska som modersmål och eftersom de är bosatta i de olika portugisisktalande länderna har de en stor insikt i hur det moderna kulturella språkbruket utvecklas.

Varje översättare har sitt eget expertområde så om ni exempelvis ska översätta en teknisk manual till portugisiska vet ni att ni dels får en manual med rätt terminologi översatt av någon med målspråket som modersmål.

Översättningar engelska–portugisiska

Behovet av engelsk-portugisiska översättningar ökar snabbt. Hos oss på översättningsbyrån Snabböversättare hittar ni spetskompetensen som krävs för en korrekt översättning.

Kompetenta portugisiska översättare

Vi översätter era textdokument från engelska till portugisiska. Behöver ni exempelvis översätta ett arbetsavtal har vi expertisen inom just specifika fackområdet.

Våra portugisiska översättare är bosatta i Portugal med språket som modersmål.

Översättningar från svenska till portugisiska

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder professionella svensk-portugisiska översättningar. Vi har vi den expertis och kunskap som krävs för en grammatiskt korrekt översättning med rätt språkbruk och terminologi för just ert ämnesområde!

Certifierade portugisiska översättare

Vi översätter era dokument, oavsett dokumenttyp, från svenska till portugisiska. Översättningar av kontrakt eller tekniska manualer hanteras av specialiserade översättare inom just de specifika områdena som är aktuella för er översättning. När vi anlitar en portugisisk översättare så har denne alltid portugisiska som modersmål.

Lokalisering

När man vid en översättning tar hänsyn till lokala förhållanden som har inverkan på översättningen kallar man det för lokalisering. Det kan till exempel vara olika dialektala skillnader i ett och samma språk.

Man kanske säger en sak i norra delen av Portugal och en annan i södra delen. Vi vet de små skillnaderna i de olika språken och detta gör oss unika på marknaden idag.

Med portugisiska som modersmål

Snabböversättare har ett gott rykte på översättningsmarknaden. Vi utför professionella översättningar av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser och med snabba leveranser. Vår styrka är vårt massiva nätverk av certifierade översättare, alla med målspråket som modersmål.

Med expertis om lokalisering, våra professionella översättare, en effektiv organisation och ett väl fungerande system kan vi garantera en slutprodukt av toppkvalitet.

Portugisiska översättningar – hög kvalitet och snabb leverans

Portugisisk översättning av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris och med snabb leverans, är det ni får om ni anlitar oss! Vårt renommé är mycket gott på översättningsmarknaden och vi är kända för vår höga kvalitet och korta leveranstid.

Dessutom kan vi hålla en marknadsmässigt låg prisnivå tack vare en effektiv organisation och ett stort nätverk av översättare runt om i hela världen.

Offerterbjudande

Begär en offert genom att fylla i formuläret eller skicka er text via e-post. Vill ni hellre ringa till våra projektledare,  hittar ni alla telefonnummer under fliken ’Kontakt’.