Sverige

Översättningsbyrå för urdu

Vi har rätt översättare för de flesta större främmade språk. Översättningar kan gälla persiska översättningar åt försäkringsbolag eller juridiska dokument som behöver en översättning till punjabi.

I de flesta fall är det viktigt att processen går snabbt. Med vårt massiva nätverk av specialiserade översättare runt om i världen och alltid med målspråket som modersmål kan vi både garantera hög kvalitet och snabb leverans.

Översättningar till marockansk arabiska eller hindi – inga problem, vi har rätt översättare för just ert uppdrag.

Professionella översättningar

För vissa i Sverige ovanliga språk finns det bara några få översättare. Därför finns det bara några få översättningsbyråer som exempelvis erbjuder språkkombinationen urdu–svenska. Vi är en av de som erbjuder det!

Det förekommer att översättaren har flera andra uppdrag och inte har tid att hantera fler översättningar. Det kan också vara så att ni är i behov av en översättning till svenska från ett språk som vi inte erbjuder.

Då har vi en mellanstegslösning. Ni har då möjligheten att översätta texten via ett mellansteg till svenska. Det kan göras via engelska, franska, tyska eller spanska. 

Den här lösningen tar lite längre tid än en direktöversättning så tänk på att vara ute i god tid så ni hinner få er översättning till önskat leveransdatum.

Översättning från engelska till urdu

Ordförrådet inom urdu består till största del av persiska ord. Ungefär 30 % är en blandning av arabiska och turkiska ord.

Man kan även se influenser av franska, portugisiska och holländska. Det finns ett mindre antal lånord från chagatai, portugisiska, grekiska och på senare tid engelska.

Från personliga brev till juridiska handlingar

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster från engelska till urdu. Vi hanterar såväl enklare texter som mer avancerade.

Hos oss får ni lokaliserade översättare med urdu som modersmål. Med kunskap om dialektala skillnader och med expertis inom varierande områden får ni bästa tänkbara kvalitet på er översättning.

Juridiska översättare

Den översättare som hanterar er text är noga utvald för att matcha textinnehållets ämnesområde. Med målspråket som modersmål och mycket goda kunskaper i engelska garanteras ni en produkt av högsta kvalitet.

Översättning från svenska till urdu

Benämningen urdu är i grunden ett turkiskt ord. Det betyder läger eller bazar.

Det är ett indoeuropeiskt språk inom den indoariska gruppen. Det är det officiella språket i Pakistan, där det är modersmål för ungefär 8 miljoner.

Utvalda översättare

Snabböversättare väljer sina översättare utifrån ämnesområde och målspråk. Den vi anlitar har urdu som modersmål och är specialiserad inom textens inriktning.

Det kan vara medicin, teknik eller juridik till exempel. Men vi översätter åt alla. Även om du är privatperson och behöver hjälp med din korrespondens till eller från urdu så hjälper vi dig.

Offerterbjudande

Vi talar om vad er översättning kostar! Men först måste vi analysera texten/texterna. Skicka in textmaterialet via e-post så återkommer vi så fort vi kan.

Ni får ett offerterbjudande som få andra konkurrenter kan överträffa. Vi är kända för hög kvalitet, låga priser och snabba leveranser.

Frågor och svar

Kontakta oss om ni har några frågor eller vill veta mer om hur vi arbetar. Våra projektledare hjälper er vidare och tillsammans med er tar vi fram den lösning som passar er bäst.

Välkomna!