Sverige

Översättningsbyrå för tibetanska

Tibetanska tillhör den tibeto-burmanska språkfamiljen. Det totala antalet talare av olika tibetanska språkvarianter uppskattas till sex miljoner.

Tibetanska dialekter

Samtliga språkvarianter som talas i Tibet tillhör den tibetoburmanska språkfamiljen. Alla utom en – sokpa, som tillhör de mongoliska språken.

Nedanstående dialektgrupper finns:

  • Ü-Tsang
  • Kham-Hor
  • Amdo
  • Dzongka-Sikkim
  • Ladakhi-Balti
  • Lahul-Spiti
  • Sherpa-Jirel
  • Kyiron-Kagate

Dialekterna skiljer sig mycket från varandra. De som talas i västra Tibet är de mest ålderdomliga och ligger närmast skriftspråket.

Översättning från engelska till tibetanska

Med kunskap om dialektala skillnader och språkkultur kan vi erbjuda högkvalitativa översättningar från engelska till tibetanska.

Vill ni ha professionella och autentiskt översatta texter ska ni anlita oss.

Tibetanska översättare

Dialektgrupperna är många inom det tibetanska språket och har stora skillnader sinsemellan.

Att översätta gamla skrifter till exempel kan därför vara svårt. Men vi har kompetensen. Hör av er så diskuterar vi fram den lösning som passar er översättning bäst.

Översättning från svenska till tibetanska

Snabböversättare är den snabbast växande översättningsbyrån i Europa just nu.

Vi expanderar snabbt och har etablerat oss på världsmarknaden. Med ett gott rykte på marknaden kännetecknas vi av hög kvalitet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

Käll- och målspråk

Era svenska texter hanteras av tibetanska översättare med mycket goda kunskaper i käll- och målspråk. I det här fallet har översättaren alltid tibetanska som modersmål.

I det fall kunskapsbehovet inte kan täckas i källspråk kan man översätta i ett mellansteg till ett internationellt språk som engelska.

På kontaktsidan hittar ni alla kontaktuppgifter till Snabböversättares kontor. Ring så förklarar vi närmare hur vi arbetar och vilka rutiner vi har.

Förmånlig prisoffert

Jämför gärna oss med andra byråer i översättningsbranschen. Våra priser ligger under genomsnittet när det gäller grundpriset för olika översättningar. Begär en offert på er textöversättning från svenska till tibetanska redan idag!

Börja med att skicka in det material ni vill ha översatt. Vi återkommer till er med ett förmånligt erbjudande så snart vi gått igenom texten/texterna och pratat med översättaren.

Ange gärna önskad leveranstid och eventuell information som kan vara av värde för oss. Ju mer vi vet desto snabbare kan vi ge ett korrekt pris. Varmt välkomna med er offertförfrågan! Vi ser fram emot att höra från er.