Sverige

Översättningsbyrå – tamil

Tamil är officiellt språk i Indien, Sri Lanka och Singapore men talas även i Malaysia.

Man uppskattar att cirka 74 miljoner människor talar språket och av dessa har ungefär 66 miljoner tamil som modersmål.

Översättningar till och från tamil

Tamil har till skillnad från Indiens övriga traditionella litterära språk inte sitt ursprung i sanskrit, men har lånat ord från sanskrit under delar av sin historia.

Det tamilska alfabetet är fonetiskt. Språket har 12 vokaler och 18 konsonanter. Snabböversättare har den språkliga insikt som behövs för att översätta korrekt.

Vi tar hänsyn till lokala faktorer som kan påverka översättningen. Tack vare översättare i olika regioner kan vi garantera mycket hög kvalitet och snabba leveranser.

Affärskommunikation

Singapore är ett land format av 200 års influenser av olika folkslag. Turismnäringen ökar ständigt och vi hjälper er gärna med översättningar mellan de olika språkvarianterna.

Vi har många års erfarenhet av den asiatiska marknaden.

Översättningar från engelska till tamil

Vi samarbetar med översättare i olika delar av världen. Några av dessa finns i Indien, Singapore och Malaysia med tamil som modersmål.

Det gör att vi kan tillgodose våra kunders behov snabbt och kostnadseffektivt. Vi kan pressa priserna utan att tumma på kvaliteten.

Privatpersoner eller företag

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder sina tjänster till alla. Är du privatperson som vill översätta ett brev eller ett företag som vill översätta en manual eller ett avtal hjälper vi till.

Våra översättare är välutbildade inom områden som energi och miljö till teknik och industri.

Översättningar från svenska till tamil

Vi har mångårig erfarenhet av översättningar till och från den asiatiska marknaden.

Tamil är ett av de språk vi erbjuder översättningstjänster till och från. Våra projektledare berättar gärna mer om hur vi arbetar. Ring oss om ni har några frågor eller vill ha mer information.

Dialekter inom språket

Tamildialekter varierar efter område och grupp. De särskiljer sig från varandra genom ljudförändringar. Förändringar som utvecklats ur det äldre tamil.

På Sri Lanka används många ord som till exempel inte nyttjas i Indien. Många av orden används även på olika sätt.

Därför är det av stor betydelse att ha en kunskap och insikt i vilka skillnader som finns. Översättningsbyrån Snabböversättare har precis det. Men vi har också kompetens inom olika områden. Våra översättare vet vilka terminologiska uttryck som gäller för de olika ämnesområdena.

Hög kvalitet till låg kostnad

Anlita oss om ni vill ha en översättning som håller absolut högsta kvalitet. Vi har en stark position på den asiatiska marknaden och hjälper er gärna i er kommunikation till och från tamil.

Skicka det material ni vill ha offert på via e-post. Vi återkopplar till er så fort som möjligt med ett erbjudande som ni får ta ställning till. Vi garanterar hög kvalitet till låga priser och med snabba leveranser.

Kontakt

Varmt välkomna att höra av er så svarar vi på de frågor ni har. Vi skräddarsyr er översättning efter de önskemål och behov ni har så tveka inte att ringa redan idag.