Sverige

Slovakisk översättningsbyrå

Vi hanterar era översättningar till och från slovakiska. Oavsett affärs- eller ämnesområde och oberoende av storlek på text så hjälper vi er.

Slovakiska översättningar av marknadsföringstexter, bruksanvisningar och pressreleaser är bara några exempel på vilken typ av texter vi kan hantera.

Slovakiska översättare

Våra översättare är välutbildade och har specialiserat sig på exempelvis tekniska översättningar. De har ofta erfarenhet från den tekniska industrin och kan därför förstå materialet vid komplicerade beskrivningar av anläggningar och maskiner.

Lokalkännedom

Eftersom våra översättare har en kvalificerad utbildning säkerställer det en hög kvalitet på översättningarna. Men vi har många styrkor i våra översättare. De är inte bara välutbildade och specialiserade inom olika områden, de kan lokalisering också.

Lokalisering kan innebära olika variationer av ett och samma språk. Variationerna kan vara dialektala skillnader, fonetiska eller avvikande språkkulturella influenser.

Effektiva översättare i Slovakien

De flesta översättare jobbar även kvällar och helger vilket garanterar en snabb leverans av er produkt. Med hög kvalitet och korta leveranstider är vi konkurrenskraftiga på marknaden idag.

Översättning från engelska till slovakiska

Vi samarbetar med lokaliserade översättare i Slovakien. Anlitar vi en översättare för en översättning från engelska till slovakiska garanterar vi att denne har:

  • slovakiska som modersmål
  • inriktad engelsk utbildning
  • spetskompetens inom relevant område

Snabböversättare har lång erfarenhet inom branschen. Med effektiviserat arbetssystem håller vi nere produktionskostnaderna och bibehåller den höga kvaliteten.

Slovakiska modersmålsöversättare

Lokaliserade översättare med bred kunskap inom ert område och målspråkets land kvalitetssäkrar er översättning. Ni får bästa tänkbara kvalitet till konkurrenskraftiga priser. 

Kontakta oss och ta reda på varför så många kunder anlitar oss för återkommande uppdrag. Vi ger er gärna referenser på begäran.

Översättningar från svenska till slovakiska

Vi har mångårig erfarenhet av översättningar från svenska till slovakiska. Vårt massiva nätverk av frilansande översättare gör att vi kan hantera de flesta språkkombinationer idag.

Kostnadseffektivt

Vi har ett kostnadseffektivt arbetssätt vilket har tagit oss dit vi är idag. Med automatiserade rutiner kan vi fokusera på det som är viktigt – kunden. Vi är en av de snabbast växande översättningsbyråerna på marknaden och vi expanderar världen över.

Översättare med slovakiska som modersmål

När det gäller att översätta från svenska till slovakiska har vi välutbildade översättare i Slovakien. De har språket som sitt modersmål och mycket goda kunskaper i svenska.

Språkkunskaperna i svenska beror vanligtvis på att översättaren har haft sin utbildning i Sverige. Vi matchar alltid översättaren med textinnehållet. Har ni en teknisk eller medicinsk översättning får ni någon som har en relevant utbildning för översättningen.

Erbjudande

För att kunna tala om vad era dokument skulle kosta att översätta behöver vi se dem. Skanna in texterna om de inte redan finns digitaliserade. Bifoga dessa i ett mejl och skicka till oss.

Någon av våra projektledare går igenom materialet och återkommer med ett förmånligt erbjudande. Väljer ni att godta offerten sätter arbetet med översättningen igång med omedelbar verkan.
Ni kan ringa oss om ni har funderingar eller vill veta mer. Välkomna att ringa redan idag!