Sverige

Översättningsbyrå för singalesiska

Snabböversättare utför översättningar till och från singalesiska. Vi väljer våra översättare med stor omsorg.

Vill ni ha en korrekt översättning till ett rimligt pris och som kan levereras snabbt?

Indiska och singalesiska översättare

Singalesiska är det språk som talas av singaleser på Sri Lanka men även i vissa delar av Indien.

Vi på översättningsbyrån Snabböversättare har både singalesiska och indiska översättare med kunskap om språkkulturen i respektive land. Vi kan förmedla rätt språkkänsla till er målgrupp och på så sätt leverera kvalitativa översättningar med autentiskt innehåll.

Affärsöversättningar till och från singalesiska

Genom att anlita oss för era översättningar inom olika affärsområden kan ni vara säkra på att ni får en korrekt översatt text med rätt terminologi.

Språkhistoria singalesiska

Sri Lanka befolkades för cirka 2 400 år sedan, då främst av singaleser från det indiska fastlandet.

Singalesiska kungar byggde samhällen kring städerna i centrala och södra Sri Lanka.

Tamilska och singalesiska kungar

Tamilska kungariken etablerade sig samtidigt på ön men främst i norr på Jaffnahalvön. De tamilska och singalesiska kungadömena stred ibland mot varandra, men även med andra makthavare inom det egna territoriet.

Portugal, Nederländerna och Storbritannien

De två kungadömena föll dock senare under kolonialmakterna Portugal, Nederländerna och till sist Storbritannien.

Sri Lanka fick tillbaka sin självständighet 1948. Landet antog då namnet Ceylon. Man etablerade sig som en demokrati, formad främst efter den brittiska modellen, och bytte till det nuvarande namnet Sri Lanka 1972 då en ny författning antogs.

Språkkultur

Självklart har de olika tiderna från kolonialmakterna satt sin prägel på det singalesiska språket också. Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med modersmålsöversättare för översättningar till singalesiska.

Översättning från engelska till singalesiska

Det finns gott om möjligheter till att göra affärer på Sri Lanka. Export av gummi, frukt, grönsaker och skor förekommer.

Snabböversättare erbjuder kvalitativa översättningar från engelska till singalesiska. Med många års erfarenhet av översättningar inom olika affärsområden till och från singalesiska är vi övertygade om att vi kan hjälpa er!

Kokosnötter

Affärsmöjligheterna är många på Sri Lanka. Kokosnötter är en av dem. Ungefär 3 000 miljoner nötter odlas fram varje år och industrin omsätter stora summor pengar.

Exporthandeln utgör en viktig del av Sri Lankas ekonomi och kokosnötter är en av de viktigaste exportvarorna.

Vi har den översättare ni behöver i er affärskommunikation från engelska till singalesiska. Låt oss göra det vi är bra på så ni kan fokusera på era affärer.

Översättning från svenska till singalesiska

Anlita oss för snabba kvalitetsöversättningar till konkurrenskraftiga priser! Vi har tillgång till ett världsomfattande nätverk av frilansande översättare.

Lokalisering singalesiska översättare

Vi anlitar spetskompetenta översättare med singalesiska som modersmål. Vi har lokaliserade översättare på Sri Lanka och i Indien så ni får en anpassad text utifrån geografiskt område och kultur.

Få konkurrenter kan erbjuda översättningar av så hög kvalitet till så låga priser. Begär en offert enligt nedan så förstår ni vad vi pratar om.

Snabb och billig översättning

Ni begär en offert genom att bifoga och skicka era inskannade texter via e-post.

Någon av våra projektledare granskar materialet, tar kontakt med den översättare som anses bäst lämpad och återkommer därefter till er med ett erbjudande.

Om ni accepterar offerten sätter vi igång med översättningen direkt.

Kontakta oss

Varmt välkomna att kontakta oss om ni vill prata med någon innan ni skickar iväg texterna.
Ring så svarar någon av våra projektledare på de frågor ni har. Vi ser fram emot ert samtal.