Sverige

Översättningsbyrå för punjabi 

Punjabi talas i den indiska delstaten Punjab och den pakistanska provinsen Punjab. Det finns uppskattningsvis fyrtio miljoner människor  som har språket som modersmål.

Vi erbjuder kvalitetsöversättningar till och från punjabi. Vi samarbetar med välutbildade översättare som har lång erfarenhet av översättningar inom olika ämnesområden.

Pakistan och Indien

Trots att punjabi är Pakistans största språk är det inte officiellt språk i landet. Det innebär att andra språk måste användas i alla officiella sammanhang.

Punjabi är sikhernas liturgiska (religiöst ceremoniella) språk och det språk som används i musikformen Bhangra. Flera olika alfabet används för punjabi:

  • shahmukhi, en variant av det arabiska alfabetet (i Pakistan och delar av Indien)
  • gurmukhi
  • devanagari (i Indien)

Många av de moderna orden i punjabi är lånord från engelska, urdu och hindi.

Översättning till punjabi

Med flera olika alfabet och olika språkkulturer behövs också en fördjupad språkkunskap. Våra översättare har spetskompetens i både språk och ämnesområde. Våra kunder består av såväl privatpersoner som företag, myndigheter och organisationer.

Snabböversättare lokalanpassar era översättningar efter geografiskt område, ämnesområde, målgrupp och språkvariant. Få andra översättningstjänster kan erbjuda så hög kvalitet till våra låga priser och snabba leveranser.

Översättning från engelska till punjabi 

Brev och olika typer av avtal är bara några exempel på vad vi kan erbjuda översättningar av i språkkombinationen engelska–punjabi.

Era originaltexter översätts alltid med hänsyn till språkkänsla, målgrupp, grammatik och facktermer. Vi väljer översättare med adekvat utbildning, bakgrund och erfarenhet.

Modern teknik och framgång

Med modern teknik, översättningsminnen och översättare i alla tidszoner kan vi pressa priserna, leverera snabbt och ändå bibehålla en mycket hög kvalitet.

Mycket god kommunikation, IT-säkerhet och hög tillgänglighet är andra orsaker till varför det går bra för oss på världsmarknaden.

Vi har speciellt utvecklad programvara vilket också har varit en stor anledning till vår framgång. Vi är den snabbast växande översättningstjänsten i Europa idag och expanderar världen över.

Översättning från svenska till punjabi 

Det är inte bara viktigt att ta hänsyn till grammatik och terminologi i en översättning. Dialektala varieteter, språkkultur och region påverkar också en textöversättning.

Punjabi talas i olika delar av världen och har flera olika alfabet. Därför är det inte ”bara” att översätta till punjabi, utan man måste ha lite mer insikt i vad som påverkar språket. Vi har precis det!

Översättare i Pakistan och Indien

Det är många saker som gör oss till en unik översättningstjänst. Utan våra modersmålsöversättare skulle givetvis ingenting fungera. De är bosatta världen över i alla tidszoner. Vi kan därmed jobba effektivt och dygnet runt.

Vi har översättare i Indien och andra regioner, alla med punjabi som modersmål. Våra översättare är erfarna och anlitas av oss utifrån den kreativitet, kunskap och expertis som krävs för varje enskilt uppdrag.

Kostnadseffektivt är lika med billigt

Vår framgång fortsätter. Vi expanderar i flertalet länder just nu och bygger ut verksamheten i form av virtuella kontor runt om i olika delar av världen.

Hur kommer det sig att vi är så framgångsrika då? Svaret på den frågan är enkel: kostnadseffektivisering. Vi har en tydlig affärsidé och en väl fungerande kommunikation från början till slut.

Välutbildade översättare, lokalkännedom, god kundrelation, god relation mellan översättare och projektledare, den modernaste tekniken och ett tydligt ledarskap är det som tagit oss dit vi är idag.

Vad kostar det att översätta min svenska text till punjabi?

Beroende på typ av dokument, behov och önskemål, rekommenderar vi att ni mejlar och bifogar era inskannade texter till oss för en precis prisuppgift.

Vi granskar texterna, talar med översättaren och återkommer sedan med ett offerterbjudande som ni får ta ställning till. Våra projektledare finns tillgängliga. Ring oss gärna så berättar vi mer om vad vi har att erbjuda!