Sverige

Mandarin – ett kolossalt världsspråk

Med över 900 miljoner modersmålstalare är mandarin ett av de absolut största språken i världen. Utöver modersmålstalarna beräknas mandarin ha cirka 200 miljoner andraspråkstalare. Mandarin är officiellt språk i Kina, Singapore och Taiwan, samt minoritetsspråk i Malaysia. När vi i västvärlden talar om mandarin avser vi vanligtvis standardkinesiska och det är då synonymt med kinesiska. För lingvister är mandarin mer avgränsat och de avser kinesiskan som talas i norra och sydvästra Kina.

Vi hjälper er hitta rätt

Som kund är det inte alltid lätt att veta exakt vilken sorts kinesiska man behöver. Det finns en uppsjö av dialekter och kinesiska har olika skriftsystem, vilket leder till stora skillnader mellan de olika dialekterna. Om det är mandarin ni behöver så är det sannolikt standardkinesiska som är aktuellt för er. Har ni behov av att översätta till kinesiska men vet inte vilken sort som skulle gynna er mest? Där kommer vi in i bilden. På vår översättningsbyrå har vi ett stort nätverk av översättare som är bosatta över hela världen. Är ni osäkra på vilken sorts kinesiska ni behöver, hör bara av er till oss så hjälper vi er vidare.

Översättning till och från mandarin

På vår översättningsbyrå har vi ett stort antal översättare som har mandarin som modersmål. Vi har som krav på våra översättare att de ska ha målspråket som modersmål och gedigna studier i källspråket. Vi har även översättare som har svenska eller engelska som modersmål, och mandarin som andraspråk. Således kan vi hjälpa er med översättning både från och till mandarin.

Turism

Vår översättningsbyrå erbjuder översättning inom de allra flesta affärsområden. Vi har exempelvis översättare som riktat in sig på turistinformation och de lämpar sig perfekt för att översätta turistbroschyrer och liknande.

Erbjudande

Vi översätter givetvis mer än bara turistinformation. Vi har medicinska, tekniska och juridiska översättare och många fler. För att vi ska kunna ge er ett offerterbjudande behöver vi granska era texter.

Mejla era inskannade textfiler så återkommer vi med ett erbjudande som ni får ta ställning till. Antar ni erbjudandet påbörjar vi översättningen direkt.

Uppge gärna om ni har specifika önskemål eller annan information som kan vara viktig. Ju mer information vi får desto lättare är det för oss att behovsanpassa er översättning.

Personlig projektledare

Ni kan alltid nå er projektledare om ni har frågor under förloppets gång. Vi jobbar i ett team så det finns alltid någon som är insatt i ert projekt. Ni kan nå oss per telefon, vi finns tillgängliga under kontorstid alla helgfria vardagar. Varmt välkomna med er offertförfrågan redan idag!