Sverige

Översättningsbyrå lettiska

Lettiska är det officiella språket i Lettland. Minoritetsspråk som förekommer i Lettland är: ryska, vitryska, ukrainska och polska.

Vi utför översättningar till och från lettiska till såväl enskilda personer som större organisationer och företag. Vi är kända för vår höga kvalitet, låga priser och korta leveranstider.

Översättningsbyrån Snabböversättare har välutbildade och specialiserade översättare för alla typer av översättningar till och från lettiska.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er vidare!

Lettiska översättare på plats

Affärsbrev, specifikationer, bruksanvisningar eller avtal är bara några exempel på vad vi kan översätta. Våra lettiska översättare finns lokaliserade i Lettland.

De har alltid lettiska som modersmål om det är målspråket.

Vi tar även hänsyn till dialektala skillnader och andra påverkande faktorer i översättningen. Det kallas lokalisering och är ofta avgörande i en översättning. Vi tittar på vilken målgrupp ni har och i vilket sammanhang texten ska användas.

Översättning från engelska till lettiska

Lettland, ett land med  stora skogar och orörd natur. Rik arkitektur och en växande turism.

Med vacker landsbygd och moderna städer finns många affärsmöjligheter att göra i Lettland. 

Transport och kommunikation

Landet har en modern infrastruktur med ett väl utbyggt transportnätverk och bra kommunikationer. Internetanslutningen är bland världens snabbaste.

Lettland utmärker sig också med hög europeisk standard på olika tjänster men med mycket lägre priser jämfört med övriga länder.

Vi erbjuder affärsöversättningar från engelska till lettiska. Vi hjälper er gärna!

Lokaliserade lettiska översättare

Snabböversättare har modersmålsöversättare lokaliserade i olika delar av Lettland. Översättare med gedigen utbildning och bakgrund inom olika ämnesområden kan vi täcka den växande efterfrågan som finns på affärsmarknaden idag.

Men vi utför inte enbart översättningar till företag, myndigheter och organisationer. Vi hjälper även privatpersoner med meritförteckningar och personliga brev för att nämna några exempel.

Vi översätter från svenska till lettiska

Lettland är ett land med stora affärsmöjligheter. Med en växande turism finns även ett ökat behov av översättningar mellan svenska och lettiska.

Vi har lång erfarenhet av översättningar mellan olika språk och lettiska. Vi hanterar texter inom varierande fackområden från företag och myndigheter.

Översättare i Lettland

Vi kan pressa priserna och leverera snabbt med bibehållen kvalitet tack vare olika faktorer. Några av dessa är:

  • lettiska översättare bosatta i Lettland
  • god kommunikation mellan inblandade aktörer i projektet
  • modern teknologi – speciellt framtagen programvara för oss
  • lokalanpassad översättning

En lokalt anpassad översättning kan vara absolut avgörande om det förekommer stora skillnader dialektalt och grammatiskt. Vi har kompetensen ni söker för en autentisk översättning från svenska till lettiska.

Offerterbjudande

För att vi ska kunna tala om vad just er översättning kostar behöver vi analysera textmaterialet. Mejla underlaget så återkommer vi med ett offerterbjudande som få av våra konkurrenter kan matcha.

Den projektledare som ni har en första kontakt med blir er kontaktperson under hela projektet.

Men vi arbetar i ett team så det finns alltid någon som kan svara på era frågor om det dyker upp några. Ring oss så berättar vi mer om vilka översättningstjänster vi kan erbjuda er.