Sverige

Översättningsbyrå kazakiska

Kazakiska är ett turkspråk som talas främst i Kazakstan. Minoritetsgrupper finns även representerade i länder som Kina, Turkiet, Turkmenistan och Mongoliet.

Språket är nordvästturkiskt och närmast besläktat med kirgiziska, tatariska och karakalpakiska. Vi utför kazakiska översättningar, anpassade efter geografiskt område och textinnehåll.

Kazakiska översättare

Vi expanderar våra översättningstjänster och utökar vårt nätverk av frilansande översättare hela tiden. Hör av er så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda just er. Vi garanterar en kazakisk översättning som:

  • håller hög standard
  • har ett konkurrenskraftigt pris
  • är lokalanpassad
  • har korrekt branschterminologi
  • levereras snabbt

Översättningar från engelska till kazakiska

Behöver ni hjälp med en översättning från engelska till kazakiska? Anlita oss så för en behovsanpassad produkt av mycket hög kvalitet.

Snabböversättare har tillgång till frilansande översättare med kazakiska som modersmål. Utbildade inom ert specifika område, låt oss säga teknik, garanterar vi att er översättare även har en teknisk bakgrund. Därmed har ni en trygghet i att texten får rätt terminologi och språkbruk.

Ryska och kazakiska

Ryska och kazakiska är de officiella språken i Kazakstan. Riktar sig er text till målgrupper där båda språken krävs kan vi erbjuda en helhetslösning. Vi hanterar både mindre och större textmängder och anlitas av såväl privatpersoner som företag, myndigheter och organisationer.

Vi är den snabbast växande översättningstjänsten på den europeiska marknaden idag och vi expanderar så väl nationellt som internationellt. Låt oss göra det vi tycker är roligt och hjälpa er så ni kan fokusera på era kunder.

Översättningar från svenska till kazakiska

Kazakstan är i till största del beläget i Centralasien, men den nordvästligaste delen, väster om Uralfloden, räknas till Europa.

Landet har en nästan 7 mil lång gräns mot Ryssland i norr. Övriga angränsande länder är: Uzbekistan, Kirgizistan, Turkmenistan och i öst Kina.

Vi har kunskapen om de angränsande språkvarianterna och erbjuder lokalanpassade översättningar till och från kazakiska.

Ryska och kazakiska översättare

Kazakstan har två officiella språk: ryska och kazakiska, där ryskan är det största av de två. Vi har tillgång till ett stort antal översättare i olika regioner och vi kan erbjuda översättningar till och från båda språken.

Den översättare som bearbetar er svenska text i språkkombinationen svenska till kazakiska har:

  • målspråket som modersmål
  • relevant utbildning i förhållande till textinnehållet
  • tidigare erfarenhet från ert ämnesområde
  • språkkulturell insikt (vilket minimerar risken för missförstånd)
  • tystnadsplikt

Vi utför våra tjänster åt både enskilda personer och större organisationer och myndigheter. Mindre texter eller mer komplicerade dokument spelar ingen roll. Vi åtar oss alla typer av uppdrag och väljer alltid översättare utifrån kompetens och kompatibilitet.

Vad kostar en översättning från svenska till kazakiska?

Vi anser att god kvalitet inte ska behöva kosta massor! Vi kan hålla generellt låga grundpriser tack vare kostnadseffektivisering. Effektiva översättningsminnen och den senaste programvarutekniken gör att vi kan reducera den administrativa tiden och därmed också kostnaden för denna.

Tack vare översättare i alla tidszoner kan vi även hålla kortare leveranstider än många konkurrenter kan. Maila de inskannade materialet ni vill ha en prisoffert för. Vi återkommer så fort vi gjort en utvärdering av antal ord och pratat med översättaren. Ni får ett prisvärt erbjudande som ni får ta ställning till.

Godtar ni offerten, sätter vi igång med översättningen direkt. Ni kan ringa till våra projektledare om ni har några frågor. Hör av er så hjälper vi er vidare!