Sverige

Översättningsbyrå för indonesiska

Indonesiska är det officiella språket i Indonesien. Det är en variant av malajiska, och likheten mellan de två kan närmast jämföras med skillnaden mellan svenska och danska.

Indonesien är ett modernt samhälle med mycket konkurrens. Vi har kompetenta indonesiska översättare inom de flesta affärsområden. Vi hjälper er i korrespondensen till och från Indonesien.

Indonesiska översättare

Idag växer antalet talare av indonesiska extremt snabbt, på bekostnad av de mindre lokalspråken i landet. Vi har lång erfarenhet av översättningar till och från de olika asiatiska språken.

Vi hjälper er med era affärsöversättningar till indonesiska!

Olika alfabet

Indonesiska skrivs vanligen med det latinska alfabetet, i mindre utsträckning även med det arabiska alfabetet. Det skrivs även på braille för synskadade.

Översättning från engelska till indonesiska

Snabböversättare utför professionella översättningar från engelska till indonesiska. Noga utvalda översättare hanterar och bearbetar era engelska texter.

Med hundratals olika kulturer i Indonesien är det viktigt att veta skillnaderna mellan dessa för att kunna ge kunden ett korrekt översättning. Vi vet!

Indonesiska översättare…

…med kunskap och kompetens inom olika områden, garanterar er en kvalitetsprodukt. Ni får den bästa tänkbara översättningen till ett konkurrenskraftigt pris. Tack vare effektivisering kan vi fortsätta hålla de låga priser vi har idag och dessutom leverera snabbt!

Indonesisk språkhistoria

Indonesien är en stat i Sydostasien och Oceanien och består av fler än 13 000 öar, 33 provinser och har mer än  238 miljoner invånare.

Vi utför översättningar till och från indonesiska men också andra språk i de olika regionerna. Privatpersoner, företag, organisationer och myndigheter är alla exempel på kunder som anlitar oss för olika typer av uppdrag. Vi översätter åt alla!

Kulturell mångfald

Den kulturella mångfalden i Indonesien är stor med ungefär 300 etniska grupper. Bortsett från ursprungsbefolkningarnas kulturer, finns tydliga influenser från indier, araber, kineser, malajer och européer.

Indonesiens nationella motto är: ”Bhinneka Tunggal Ika”  och betyder: Enighet i mångfald eller bokstavligen översatt: Många, men ändå en, beskriver den mångfald som formar landet på ett bra sätt.

Översättningar från svenska till indonesiska

Snabböversättare erbjuder kvalitetsöversättningar mellan svenska och indonesiska och samarbetar med många olika länder i Sydostasien.

Vi har specialiserade modersmålsöversättare i Indonesien. Ni får lokalanpassade översättningar där hänsyn tas till de små detaljerna som kan vara avgörande i en översättning.

Översättare i Indonesien…

…garanterar högsta tänkbara standard på era textöversättningar. Vi är noga med att den översättare som får ert uppdrag uppfyller de krav vi har.

Målspråket som modersmål, utbildning och tidigare erfarenhet måste vara kompatibla med ert textinnehåll. Texten ska bearbetas på ett sådan sätt att den återspeglar språkkänslan på ett sådan autentiskt sätt som möjligt.

Med över 300 olika etniska grupper finns givetvis språkliga differenser. Vi översätter med stor hänsyn till detta och har spetskompetensen många andra översättningsbyråer saknar.

Offerterbjudande

Få ett förmånligt offerterbjudande och ta reda på vad er text skulle kosta att översätta! Fyll i formuläret eller om det är mycket text, maila textfilerna till oss. Vi granskar underlaget och skickar tillbaka ett erbjudande snarast möjligt.

Ni tar ställning till om ni vill godta offerten och om/när ni gjort det sätter vi igång med arbetet så snart som möjligt. Frågor eller funderingar? Ring oss så får ni prata med någon av våra projektledare.