Sverige

Översättningsbyrå för malajiska

Malajiska, malajsiska även malaysiska, är det språk som används som modersmål av malajerna i Malaysia. Det är officiellt språk i Malaysia, Brunei och Singapore.

Andra områden är: södra Thailand, Filippinerna, Singapore, centrala östra Sumatra, Riauöarna och delar av Borneos kust.

Standardmalajiska

Språket används också som arbetsspråk i Östtimor. Malajiskan är mycket lik indonesiskan, lokalt känd som Bahasa Indonesia, det officiella språket i Indonesien.

Den officiella standarden för malajiskan, som Indonesien, Malaysia och Brunei har enats om, är den variant som talas i Riauöarna strax söder om Singapore, som länge ansågs som malajiskans födelseort.

Malajiska översättare

Att ha kunskapen, eller mer korrekt kunskaperna, om ett språks varieteter och dialektala skillnader är ofta avgörande i en översättning. Målgruppen för en översättning är varierande liksom terminologin beroende på ämnesområde.

Översättningsbyrån Snabböversättare har den expertisen som är nödvändig. Vi har malajiska översättare  i olika geografiska områden och i alla tidszoner. Vi levererar kvalitetssäkrade textöversättningar till konkurrenskraftiga priser.

Vi underlättar er affärskommunikation och erbjuder affärsöversättningar till och från malajiska.

Översättning från engelska till malajiska

Malaysia är ett land med stora möjligheter. Det miljardsatsas på vissa områden. Turismen är en stor inkomstkälla och vi hjälper er gärna översätta turistinformation mellan engelska och malaysiska.

Turism

Det finns otaliga badorter och vackra öar. Några av de populäraste är Tioman, Rawa, Langkawi och Perhentianöarna med sina finkorniga stränder och sköna badvatten.

Trekking i djungeln, dykning bland korallreven och att öluffa bland öarna är populära aktiviteter bland turisterna. Behöver ni översätta turistbroschyrer eller annan information mellan engelska och malajiska?

Vi erbjuder översättningstjänster från engelska till malajiska. Ring så berättar vi mer!

Malaysiska, malajsiska, malajiska översättare

Kärt barn har många namn, så även här. Man kan stava språket på lite olika sätt. Vi har översättare inom olika områden där malajiska används. Ni får en översättning som är lokalt anpassad efter dialekt, geografiskt område och övriga inverkande faktorer.

Er engelska text bearbetas  alltid av någon som har en adekvat utbildning och/eller erfarenhet inom det ämnesområde er text handlar om. Hos oss får bästa tänkbara kvalitet till rimliga priser.

Översättning från svenska till malajiska

Språket malajiska kan även benämnas: malajsiska eller malaysiska. Språket talas förutom i Malaysia även i Brunei

Andra områden är: delar av Borneos kust, Filippinerna, Singapore, södra Thailand, centrala östra Sumatra och Riauöarna.

Malajiska översättare

Den malaysiska marknaden har många möjligheter. Mångmiljonbelopp satsas inom  vägsäkerhet, infrastruktur an och IT- och Telekom bland annat. Det finns en stor respekt här för svensk uppfinningsrikedom när det gäller telekombranschen exempelvis.

Vår översättningsbyrå har spetskompetenta översättare inom dessa affärsinriktningar. Anlita oss för kvalitetsöversättningar mellan svenska och malaysiska inom ert område. Hög kvalitet behöver inte vara dyrt!

Erbjudande

Vi översätter givetvis mer än bara turistinformation. Vi har medicinska, tekniska och juridiska översättare och många fler. För att vi ska kunna ge er ett offerterbjudande behöver vi granska era texter.

Mejla era inskannade textfiler så återkommer vi med ett erbjudande som ni får ta ställning till. Antar ni erbjudandet påbörjar vi översättningen direkt.

Uppge gärna om ni har specifika önskemål eller annan information som kan vara viktig. Ju mer information vi får desto lättare är det för oss att behovsanpassa er översättning.

Personlig projektledare

Ni kan alltid nå er projektledare om ni har frågor under förloppets gång. Vi jobbar i ett team så det finns alltid någon som är insatt i ert projekt. Ni kan nå oss per telefon, vi finns tillgängliga under kontorstid alla helgfria vardagar. Varmt välkomna med er offertförfrågan redan idag!