Sverige

Översättningsbyrå för portugisiska i Brasilien

Vi erbjuder översättningar till och från brasiliansk portugisiska inom alla marknadsområden.

Översättningsbyrån Snabböversättare har lokalkännedomen som krävs för en inriktad översättning av den här typen. 

Brasiliansk- portugisiska översättare

Översättarna har alltid brasiliansk portugisiska som modersmål. Eftersom de bor i Brasilien har översättarna språkkulturell kunskap, vilket effektiviserar förloppet.

Vid översättningar inom medicin eller juridik anlitar vi bara personer med erfarenhet av de olika branscherna. Ni får därmed korrekta terminologiska begrepp inom det aktuella området.

Översättare i Brasilien

Vi är kända för kvalitetsstarka översättningar med snabba leveranser. Våra priser är dessutom konkurrenskraftigt låga. Vi kan hålla vår höga kvalitet och våra låga priser tack vare effektiverat, automatiserat och digitaliserat produktionsförlopp.

Översättning från engelska till brasiliansk portugisiska

Våra brasilianska översättare levererar professionella översättningar från engelska till brasiliansk portugisiska.

Översättningsbyrån Snabböversättare har det som krävs för en lokalt anpassad översättning.

Lokaliseringsöversättningar

Era texter översätts av modersmålsöversättare som är bosatta i Brasilien. Här är modersmålet då brasiliansk portugisiska.

Översättaren har mycket goda kunskaper i engelska och har en adekvat universitetsutbildning. Ni får en produkt av högsta tänkbara kvalitet till ett förmånligt pris och vi snabb leverans!

Översättningar från svenska till brasiliansk portugisiska

Vi har översättare i Brasilien med brasiliansk portugisiska som modersmål.

Översättaren har mycket goda kunskaper i svenska och utbildning på universitetsnivå inom det ämnesområde er översättning gäller.

Lokaliserade översättningar

Översättningsbyrån Snabböversättare har sina frilansöversättare lokalt placerade i Brasilien.

Detta innebär inte bara en språklig trygghet utan även en säkerställning av olika faktorer.

Vi garanterar en översättning som är:

  • terminologiskt korrekt
  • lokalt anpassad
  • ämnesanpassad
  • kvalitetssäkrad

Vi kan erbjuda förmånliga priser och snabba leveranser. Oavsett vilket område er översättning gäller så kan vi hjälpa er. Vi har kunder från privatpersoner till större företag inom smala såväl som breda ämnesområden.

Förmånligt offerterbjudande

Ni får en specificerad offert genom att bifoga era filer via e-post. Vi gör en utvärdering av era texter och återkommer med ett erbjudande ni får ta ställning till. Väljer ni att tacka ja till erbjudandet sätter vi igång med översättningen direkt. Vi har en tjänst där du kan få offert eller göra en beställning direkt. Klicka bara på knappen uppe till höger så guidas du vidare!

Kontakt

Vill ni ha mer information om vårt företag och hur vi jobbar? Varmt välkomna att ringa våra projektledare så berättar de mer! Ni hittar alla kontaktuppgifter under fliken ’Kontakt’.