Översättning mellan svenska och vietnamesiska

Ba Na, Vietnam

Ba Na i Vietnam. Vi översätter er turistinformation från vietnamesiska till svenska.

Vietnam har blivit ett allt större turistmål och antalet charterresor från Sverige ökar sakta men säkert. Vi märker också en ökad efterfrågan på översättningar mellan svenska och vietnamesiska.

Behöver ni översätta turistinformation mellan de två språken? Anlita oss så får ni en översättning av högsta kvalitet.

Vi har vietnamesiska översättare i…

… Vietnam, USA, Kambodja och många andra regioner där språket talas. Det gör att ni automatiskt erhåller en lokaliserad översättning.

Med det menas att er textöversättning anpassas till geografiskt område, juridiska omständigheter och andra lokala faktorer som kan påverka er översättning.

Språkkänsla och målgrupp är andra saker vi tar hänsyn till. Allt för att ni ska få en översättning som är så lik originaltexten som möjligt.

Behovsanpassad översättning

Snabböversättare behovsanpassar er översättning efter de önskemål ni har. Vi har lång erfarenhet av översättningar på den asiatiska marknaden.

Kontakta oss på info@snabboversattare.se så berättar vi mer om vilka översättningstjänster vi kan erbjuda er. Vi har såväl privatpersoner som större företag som kunder. Vi hanterar alla typer av dokument – från brev till instruktionsmanualer.

2018-04-25T07:46:23.4010205Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo