Kyrka i Krakow.

Vi översätter era texter från svenska till polska, privatperson såväl som företag – vi översätter åt alla. Begär offert redan idag.

Översättning från svenska till polska

Polen och Sverige har många affärsknutna relationer. Både företag och privatpersoner har återkommande behov av översättning från svenska till polska.

Här på Snabböversättare får ni hjälp med precis detta. Vi har lång erfarenhet av översättningar inom varierande affärsområden såsom teknik, juridik, medicin och ekonomi.

Bred kompetens

Snabböversättare erbjuder förstklassiga översättningar från svenska till polska för alla typer av dokument. Behöver ni översätta ett avtal, en teknisk manual eller en patientjournal har vi den rätta kompetensen.

Genom ett globalt nätverk av översättare har vi kunskap även inom smalare områden såsom säkerhetsdatablad och livsmedelsföreskrifter. Alla våra översättare har målspråket som modersmål. De garanterar att er text blir översatt på bästa möjliga sätt.

Offerterbjudande

Det är enkelt att begära en offert! Ni skickar in er text genom att fylla i formuläret eller bifogar texten/texterna i ett e-postmeddelande. När vi får in er förfrågan analyserar någon av våra projektledare ert dokument och återkommer sedan med ett förmånligt erbjudande. Vi behandlar alla ärenden med sekretess och vi kan hantera alla typer av filformat. Behöver ni skicka stora filer kan dessa enkelt laddas upp på vår egen uppladdnings-server. Vill ni veta mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa just er är ni välkomna att kontakta oss på telefon: 08-58 09 78 77 på vardagar mellan 08:00 och 18:00 så hjälper vi er.

2018-04-13T08:55:11.1964830Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.