Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Snabböversättare är Skånes ledande översättningsbyrå

Några av våra projektledare

Ring så får ni hjälp med att ta fram en behovsanpassad och skräddarsydd helhetslösning för er översättning till ett rimlig kostnad.

Snabböversättare erbjuder kvalitetsöversättningar utförda av professionella översättare, specialiserade inom olika områden och med målspråket som modersmål.

Vår översättningsbyrå har hjälpt företag, förvaltningar och privatpersoner i Lund, Malmö och övriga Skåne med att översätta texter mellan världens alla språk i mer än tio år.

Bred kompetens

Erfarna översättare med expertis inom vitt skilda områden som: teknik, ekonomi, juridik, medicin, farmaci, marknadsföring och turism gör att vi kan garantera bästa tänkbara kvalitet, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

Varje vecka översätter vi mellan fler än 150 språk. Detta i kombination med ett smidigt upplägg och snabb kommunikation är vad som gör oss till den snabbast växande översättningsbyrån i Europa idag.

Även om ni är verksamma inom ett smalt område är chansen stor att vi har kompetensen som krävs så tveka inte att kontakta oss om ni känner er osäkra på om vi kan hjälpa er.

Snabba översättningar med hög kvalitet

Många företag behöver snabb hjälp att översätta dokument till danska, tyska och/eller engelska. Översättningsbyrån Snabböversättare har därför inriktat sig specifikt på dessa språk och har stor erfarenhet av att hantera projekt med korta deadlines.

Våra översättare har alltid målspråket som modersmål. Detta för att ni ska känna er säkra på att er text översätts av en någon som behärskar språket och är ajour med språkutvecklingen.

Välkomna att ringa 040-682 06 04 eller kontakta oss via e-post om ni har frågor eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2019-11-06T13:16:27.2761739Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.