PRESSMEDDELANDE

Stockholm, 26 juni 2013

Snabböversättare rankas som en av världens främsta leverantörer av språktjänster

Det oberoende marknadsundersökningsföretaget Common Sense Advisory beskriver Snabböversättare som en ledande aktör i en bransch värd 34,7 miljarder dollar

Topplista.

Snabböversättare rankas som en av världens ledande översättningsbyråer.

Fasttranslator.com/Snabböversättare tillkännager idag företagets officiella rankning som en av världens största leverantörer av språktjänster (LSPs) inom översättning och tolkning.

Den 31 maj 2013 släppte marknadsundersökningsföretaget Common Sense Advisory rapporten "The Language Services Market: 2013" där Snabböversättare rangordnas som den 59:e mest inkomstbringande leverantören av språktjänster bland över 27600 språkföretag i hela världen.

I samma rapport rangordnas Snabböversättare också som det 17:e största lokaliseringsföretaget i Västeuropa.

Intäkter

Som en del av studien undersökte Common Sense Advisory över 1 000 leverantörer av språktjänster för att granska faktiska redovisade intäkter för 2011 och 2012 samt förväntade intäkter för 2013.

Företaget, som har publicerat uppskattningar av marknadsstorlek och globala rankningar under de senaste åtta åren, såg att efterfrågan på språktjänster är fortsatt stark och varje år ökar med 5,13 %
(10,3 % för Fasttranslator.com/Snabböversättare förra året).

Enligt rapporten är ökningen för global handel, internationell affärsverksamhet och innehållstillväxt tre avgörande drivkrafter för språktjänstbranschen.

MLV – Multi Language Vendor

Snabböversättare är ett företag som erbjuder många språk, en så kallad MLV (Multi Language Vendor). Vi erbjuder översättning, kreativ översättning (trans creation), korrekturläsning och tolkning i Västeuropa och USA.

LSP – Language for Specific Purposes

Det är tredje året i rad som Common Sense Advisory rangordnar företaget bland de främsta LSP-leverantörerna ( Language for Specific Purposes)

En komplett lista över de hundra största LSP-företagen finns här: Common Sense Advisory.

Om Snabböversättare

Vi erbjuder översättningstjänster till företag inom såväl den privata som den offentliga sektorn. Våra kunder innefattar enskilda individer, småföretag, statliga organisationer och stora, multinationella bolag.

Snabböversättare erbjuder en nyckel till effektiv kommunikation med kunder över hela världen genom att tillhandahålla kvalitetsöversättningar som tryggt kan användas i alla internationella miljöer.

Om Common Sense Advisory

Common Sense Advisory är ett oberoende marknadsundersökningsföretag som är specialiserat på översättning, lokalisering, tolkning, globalisering samt analys- och konsulttjänster på internationaliseringsområdet.

www.commonsenseadvisory.com

Mer information:

|

Erwin Vroom – CEO (Kontakta Erwin via e-mail)

Snabböversättare Stockholm

World Trade Center
Klarabergsviadukten 70
SE-111 24 Stockholm
Box 70396
SE-107 24 Stockholm
08-44 68 58 87

08-44 68 58 87

2018-04-23T09:26:42.7209223Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo