Sverige

Översättningar till och från amhariska

Amhariska skrivs med det stavelsebaserade alfabetet ge’ez. Alfabetet är en så kallad abugida, vilket innebär att varje bokstav representerar en konsonant som följs av en vokal.

Det egna skriftspråket har 249 skrivtecken och är uppbyggt på ett grundsystem bestående av 7 vokaler. Komplexiteten ligger i att det finns olika skrivtecken för respektive vokal men alla låter likadant.

Prisvärd offert

Vår översättningsbyrå erbjuder prisvärda och professionella översättningar till och från amhariska. Vi hanterar och bearbetar allt från myndighetstexter, avtal och alla typer av korrespondens. Skicka era texter så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande.

Översättning från engelska till amhariska

Amhariska är Etiopiens officiella språk men språket talas även i många andra delar av världen eftersom många emigrerar från landet.

Vår översättningsbyrå har tillgång till ett stort nätverk av frilansande översättare med olika modersmål, däribland amhariska.

Tillgång och efterfrågan

USA är ett av länderna som tagit emot många emigranter från Etiopien. Här skapas ett stort behov av översättningar mellan engelska och amhariska.

På vår översättningsbyrå samarbetar vi med översättare som är specialiserade inom olika ämnesområden. Vi har kompetensen ni söker!

Hög kvalitet till låga priser

Med modern teknologi och kostnadseffektiva rutiner kan vi pressa priserna. Vi ligger prismässigt lägre än många av våra konkurrenter på marknaden. Trots det garanterar vi toppkvalitet och korta ledtider. Hör av er så berättar vi mer!

Offert till förmånligt pris

För att vi ska kunna räkna ut kostnaden för er översättning behöver vi se texten/texterna. Skicka textmaterialet till oss via mejl så återkommer vi med en skräddarsydd och prisvärd offert.

Översättningar från svenska till amhariska

Amhariska är, efter arabiska, det näst största semitiska språket i världen. Sverige är ett av de länder där språket talas av immigranter.

Vår översättningsbyrå får ofta uppdrag från myndigheter och företag som vill ha hjälp med översättningar mellan svenska och amhariska.

Stor efterfrågan

Eftersom många nysvenskar talar amhariska ökar också behovet av översättningar. Våra översättare har språket som modersmål men också ämneskompetens inom det område texten handlar om.

Erbjudande

Mejla era textfiler till oss så analyserar vi materialet och återkommer snarast möjligt med ett offerterbjudande. Väljer ni att tacka ja till offerten sätter vi igång med översättningen på en gång.

På vår översättningsbyrå garanterar vi hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Varmt välkomna med er förfrågan!

Kontakta oss

Tveka inte att höra av er så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er! Ta telefonkontakt med oss så får ni prata med en av våra projektledare som svarar på de frågor ni har.