Sverige

Översättningsbyrå för översättningar till och från ungerska

Vi har  ett stort nätverk av frilansande översättare. De översätter enbart till sitt modersmål och har oftast specialiserat sig på ett eller två ämnesområden.

Vi har kompetensen ni behöver. Anlita oss för kvalificerade översättningar av högsta kvalitet.

Specialiserade ungerska översättare

Ni kan vara säkra på att er facktext eller era dokument översätts på ett professionellt sätt. Vi har allt ifrån tekniska översättare till translatorer inom kultur, politik, litteratur, sport, journalistik och transport för att nämna några.

Översättningar från engelska till ungerska

Snabböversättare erbjuder kvalificerade och prisvärda översättningar mellan engelska och ungerska.

Med ett stort antal genomförda översättningar fram till augusti 2022 kan vi garantera absolut högsta kvalitet. Flera av dessa projekt har varit uppdrag från engelska till ungerska.

Engelsk-ungerska översättningar

Era affärsmöjligheter är stora i Ungern. Inom industrisektorn finns välutbildad arbetskraft och ett gott samarbete mellan akademisk forskning och industriell tillverkning.

Flera industriella nätverk utgår härifrån och många forskningscentra finns i hela landet. De flesta marknadsledande elektronikföretag finns representerade här.

Med goda förutsättningar på den ungerska affärsmarknaden ökar också efterfrågan på  affärsöversättningar inom elektronik och industri. Vi samarbetar med tekniska översättare inom olika inriktningar. Vi hjälper er gärna med era tekniska översättningar från engelska till ungerska.

Översättningar från svenska till ungerska

Snabböversättare samarbetar med  tusentals översättare med målspråket som modersmål. Med sig har de också avancerade utbildningar inom just ert specifika ämnesområde.

En medicinsk text översätts exempelvis alltid av en översättare med erfarenhet inom det aktuella medicinska område som uppdraget gäller.

Svenska affärsmöjligheter i Ungern

Ungern är ett land rikt på naturtillgångar. Här finns stora möjligheter att exempelvis framställa biobränsle och vind- och solenergi.

Ungerska regeringen har satt som mål att 15 procent av landets energiproduktion ska komma från förnyelsebara källor inom en femårsperiod. Detta, tillsammans med skattelättnader och en god infrastruktur, gör att svenska energi- och miljöteknikföretag som nu väljer att investera i landet.

Med detta ökar också behovet av översättningar inom området för energi- och miljöteknik. Vi har den kompetensen som krävs för en översättning med korrekt terminologi. Vi anlitar en översättare med relevant bakgrund och ungerska som modersmål. 

Offertförfrågan

Vi behovsanpassar er affärsöversättning efter era önskemål, målgrupp och källtext. Det är viktigt att era texter översätts så att den efterliknar originaltextens språkkänsla så mycket som möjligt.

Bifoga och skicka era inskannade texter via e-post så återkommer vi  med ett erbjudande till ett konkurrenskraftigt pris. Välkomna att kontakta oss.  Vi svarar på de frågor ni har och berättar mer om vilka tjänster vi kan erbjuda.