Sverige

Översättningsbyrå för gujarati

Vi informerar här om våra översättningstjänster till och från gujarati, ett indoariskt språk som talas i den indiska delstaten Gujarat.

Språket talas av ungefär 46 miljoner människor och var Mahatma Gandhis modersmål.

Devangari, sanskrit och hindi

Alfabetet som används för gujarati är en variant av devanāgarī vilket används för bland andra sanskrit och hindi.

Den tydligaste skillnaden mellan gujarati och devanāgarī är att gujarati saknar den linje som skär genom den övre delen av bokstäverna.

Översättning från engelska till gujarati

Snabböversättare har tillgång till ett globalt nätverk av frilansande översättare. Några av dessa finns i olika delar av Indien.

Vi expanderar internationellt och har kompetens i alla världsdelar. Vi är också en av få översättningsbyråer som erbjuder översättningar till och från olika minoritetsspråk.

Hör av er så anpassar vi er översättning efter era önskemål och behov. Hos oss får ni hög kvalitet och snabba leveranser till låga priser.

Modersmålsöversättare gujarati

Översättare med gujarati som modersmål och med kompetens inom områden som bilindustri, utveckling och miljö garanterar er en översättning av högsta kvalitet.

Era engelska dokument översätts av en noga utvald översättare som ska ha en kompatibel utbildning och bakgrund i förhållande till textmaterialet.

Översättning från svenska till gujarati

Vår översättningsbyrå har kunskapen om de olika indiska språkvarianterna. Vi erbjuder översättningstjänster från svenska till gujarati inom olika områden.

Språket talas bland annat i staten Gujarat där det satsas stort på olika affärsområden. Vi kan hjälpa er i affärskorrespondensen till och från gujarati!

Översättare med gujarati som modersmål

Våra översättare väljs med stor omsorg. Den som vi anlitar måste ha målspråket som modersmål och erfarenhet inom ert område.

Biokemi, turism och textilindustrin är bara några exempel på affärsområden vi kan erbjuda översättningar inom.

Prisvärd offert

Kostnaden för en översättning varierar naturligtvis. Typ och mängd av text avgör priset. Men våra priser är konkurrenskraftiga och vi levererar alltid till, och ofta före, överenskommen deadline.

Maila era inskannade textdokument eller använd er av formuläret om ni har en liten textmängd som ni önskar offert för. Vi granskar materialet och återkommer med ett erbjudande som ni får ta ställning till.

Ring och prata med oss om ni har några frågor eller vill veta mer. Alla kontaktuppgifter hittar ni på sidan Kontakt.

Vi skräddarsyr översättningen efter era behov och önskemål.