Sverige

Grekiska översättningstjänster

Snabböversättare har lång erfarenhet av grekiska översättningar.  Ring oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er!

Vi skräddarsyr projektet helt efter era behov. Vi har såväl privatpersoner som större företag i vår kundkrets. Bli en av våra nöjda kunder ni också!

Nygrekiska och klassisk grekiska

Nygrekiska är benämningen på det språk som talas och skrivs i Grekland idag. Den skiljer sig  mycket från den klassiska varianten genom påverkan av andra språk genom medeltiden.

Det finns även stora grammatiska skillnader de två språkvarianterna emellan. Nygrekiska räknas som ett av de mest ordrika i världen.

Grekisk översättning av högsta kvalitet

Snabböversättare erbjuder kvalitetsöversättningar till och från grekiska. Våra översättare väljs noga ut av våra projektledare. Är behovet till exempel en medicinsk översättning garanterar vi att den som hanterar er text har en bakgrund inom det medicinska området.

Skicka era inskannade texter via e-post så granskar vi materialet och återkommer med ett erbjudande få av våra konkurrenter kan matcha.

Ni kan ringa våra projektledare om ni har några frågor eller vill ha mer information. Vi behovsanpassar er översättning så att ni ska få en produkt ni kan känna er helt nöjd med.

Översättning från engelska till grekiska

Vår översättningsbyrå erbjuder översättningstjänster från engelska till grekiska. Ring oss så hjälper vi er vidare!

Grekiska översättare

Era engelska texter bearbetas av en noga utvald översättare som har grekiska som modersmål.

Handlar era texter om tekniska instruktioner eller turistinformation garanterar vi att översättaren har en bakgrund inom relevant ämnesområde.

Er grekiska översättning ska vara så autentisk som möjligt i förhållande till den engelska texten. Språkkänsla och terminologi ska återspeglas på ett sådant sätt att det efterliknar originaltexten så mycket som möjligt.

Översättning från svenska till grekiska

Nygrekiska , den grekiska som talas idag, används huvudsakligen i Grekland och Cypern.

Men det finns även sedan lång tid tillbaka grekisktalande befolkning i Georgien, Ukraina, Ryssland, Egypten, Turkiet, Albanien och södra Italien.

Vi erbjuder lokalanpassade översättningar från svenska till grekiska.

Översättare i Grekland

Kompetensen finns inom varierande ämnesområden. Vi kan leverera översättningar inom bland annat: medicin, transport och logistik, mjuk- och hårdvaruindustrin bara för att nämna några områden.

Våra översättare har, i den här språkkombinationen, alltid grekiska som modersmål och mycket goda kunskaper i svenska.

Offertförfrågan

För att vi ska kunna ge er ett pris på er översättning behöver vi se materialet som ni vill ha översatt. Skicka era svenska texter till oss och nämn gärna om ni har specifika önskemål.

Någon av våra projektledare återkommer sedan med en prisoffert. Väljer ni att acceptera offerterbjudandet sätter vi igång med översättningen direkt.

Kontakta oss

Välkomna att ringa oss om ni vill ha mer information eller fråga om någonting.

Vi expanderar i länder världen över och är en av de snabbast växande översättningsbyråerna i Europa idag. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Välkomna!