Sverige

Översättningsbyrå för burmesiska

Burmesiska eller myanmar som det också kallas är ett yipho-burmanskt språk som talas av cirka 22 miljoner människor. Det talas även i Thailand, Bangladesh, Malaysia, USA, Storbritannien, Laos och Singapore.

Tonspråk med fyra toner

Språket använder sig av den burmesiska skriften där bokstävernas form är runda, så kallade sa-loun (runda bokstäver). Språket är ett tonspråk, med fyra huvudsakliga toner.

Vi har kompetensen som krävs för en korrekt översättning till eller från myanmar. Längst ner här på sidan finns länkar till olika språkkombinationer som vi kan hjälpa er med.

Hög kvalitet, rimliga priser och snabba leveranser

Vår översättningsbyrå erbjuder burmesiska översättningstjänster inom alla områden. Skicka era textfiler via e-post så återkommer vi med ett konkurrenskraftigt erbjudande. Har ni en mindre textmängd som ni vill ha en prisoffert för går det bra att använda vårt formulär.

Vi är kända för våra snabba översättningar, vår höga kvalitet och våra rimliga priser. Varmt välkomna med er offertförfrågan redan idag!

Översättningar från engelska till burmesiska

Mer än tjugo miljoner människor talar idag burmesiska. Språket kallas även myanmar. Språket talas av grupper runt om i hela världen.

Vi har tillgång till burmesiska översättare med språket som sitt modersmål.

Olika dialekter – lokalisering

Övre och Nedre Myanmar har olika burmesiska dialekter. Vår översättningsbyrå har kompetenta översättare inom olika områden och med insikt i de dialektala skillnader som finns.

Den översättare som bearbetar er engelska text till burmesiska har också en relevant bakgrund i förhållande till det texten handlar om. På så sätt kan vi alltid garantera kvalitetssäkrade texter till rimliga priser.

Översättningar från svenska till burmesiska

Över 20 miljoner har idag burmesiska som modersmål och språket talas i Asien, Nordamerika och Europa. Med ett sådant stort och utspritt språk, är också behovet av översättningar till och från burmesiska stort.

Vi anlitar översättare med burmesiska som modersmål och en relevant bakgrund utifrån uppdragets karaktär.

Burmesiska, myanmar, dialekter och varieteter

Huvuddialekten är den som talas i Rangoon. Olika dialekter finns i Övre Myanmar och Nedre Myanmar. Merguesiska, Yaw, Danu och Palaw är exempel på dessa.

Burmesiska kan delas upp i två kategorier: formell burmesiska och gatuburmesiska. Den formella används i litteratur och officiella sammanhang. Gatuburmesiskan används bland vänner och familj.

Beroende på ålder, yrke, status eller om man är munk tilltalas/tilltalar man varandra olika. Vi har insikten i allt detta och den kompetens som krävs för korrekta översättningar från svenska till burmesiska.

Begär en offert

För att vi ska kunna beräkna kostnaden för er översättning, måste vi granska det material ni vill ha översatt. Bifoga och skicka era texter i ett mejl så analyserar vi underlaget och återkopplar till er snarast möjligt.

Vi har även en tjänst där du kan få offert eller göra en beställning direkt. Klicka bara på knappen uppe till höger så guidas du vidare! Vi har många kunder som anlitar oss för återkommande uppdrag. Hos oss får ni kvalitetssäkrade översättningar till rimliga priser.

Kontakt

Ni är hjärtligt välkomna att ringa oss för mer information. Vi skräddarsyr er offert efter önskemål och behov.