Sverige

Högsta kvalitetsstandarder. Kompetenta översättare. Beprövade processer.

Vi är en ISO 9001-certifierad översättningsbyrå som arbetar i enlighet med ISO 17100, dina översättningsuppdrag är därför i säkra händer hos oss.

Begär en offert nu

Översättningsbyrå certifierad enligt ISO 9001 som arbetar i enlighet med ISO 17100

Vill du säkerställa att dina översättningsuppdrag genomförs med högsta noggrannhet och i enlighet med gällande regler? Som ISO 9001-certifierad översättningsbyrå som arbetar i enlighet med ISO 17100 garanterar Snabböversättare dig högsta kvalitetsstandarder.

Tack vare vår certifiering och vårt arbete i enlighet med ISO, kan våra kunder dra nytta av:

 • ett smidigt projektförlopp
 • kompetenta översättare
 • fyra ögon-principen
 • en säker hantering av dina känsliga uppgifter
 • en tydlig kommunikation

Låter det intressant? Kontakta oss i dag. Våra svenska projektledare hjälper dig gärna!

Begär en offert nu

Överlåt byråkratin till oss

Samarbetet med Snabböversättare gjorde vårt arbete mycket enklare”, säger en projektchef på ett läkemedelsföretag, som beställde en översättning av en klinisk studie av oss och var glad över att vi enkelt kunde förse honom med alla nödvändiga dokument för vår ISO-certifiering.

Många av våra kunder inom medicinteknik, bilindustrin och maskintillverkning  är skyldiga att följa strikta regler. De måste dessutom garantera att även deras leverantörer följer gällande regler om bland annat minimilön och kvalitetsstandarder.

Vi på Snabböversättare tar hand om det mödosamma byråkratiska arbetet åt dig genom att:

 • En gång om året genomföra en revisionskontroll
 • Två gånger om året genomföra en internrevision

Vår ISO 9001-certifiering är alltid uppdaterad och vi arbetar kontinuerligt i enlighet med ISO 17100 – och vi kan snabbt och enkelt skicka dig våra certifikat via e-post vid behov. För att få en kopia på certifikatet skickar du ett e-postmeddelande till quality-management@fasttranslator.com.

ISO 17100: Kvalitetsstandarder för översättningstjänster

ISO 17100 fastställer globalt gällande krav på högkvalitativa översättningstjänster och reglerar bland annat översättningsprocessen, översättarnas kvalifikationer och en enhetlig terminologi.

För våra kunder innebär det:

 • en förbättrad kommunikation tack vare exakt definierade begrepp
 • högkvalitativa och flerfaldigt granskade översättningar enligt fyra ögon-principen
 • en säker hantering av dina känsliga uppgifter

Vår översättningsbyrå arbetar i enlighet med ISO 17100 och genom att välja oss är dina översättningsuppdrag i säkra händer.

Se vårt ISO 17100-certifikat

ISO 9001: Kvalitetsstyrning

Den internationellt erkända standarden ISO 9001 definierar minimikraven på kvalitetsstyrningssystemet och kännetecknas av ekonomiska, marknadsorienterade och hållbara arbetsprocesser.

Tack vare optimerade processer sparar vi både tid och kostnader, vilket kommer våra kunder till godo.

Vi erbjuder våra kunder följande fördelar:

 • beprövade och optimerade processförlopp
 • rättssäkerhet i fråga om översättningsprojekt
 • ett smidigt projektförlopp med leverans inom avtalad tid

Tack vare vår certifiering enligt ISO 9001 kan vi erbjuda dig en förstklassig översättningstjänst med bästa resultat, där dina krav och din belåtenhet står i centrum.

Se vårt ISO 9001-certifikat

Vanliga frågor

Får vi genomföra en kontroll av Snabböversättare?

Ja, absolut. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och arbetar i enlighet med ISO 17100, arbetar i överensstämmelse med principerna för ILO och beaktar svenska kollektivavtal i fråga om minimilön. Representanter från svenska kontrollorgan kan alltid genomföra kontroller på plats hos oss utan förvarning.

Vi behöver kopior av era ISO-certifikat. Går det?

Ja, självklart. Vi skickar dig gärna en aktuell kopia av vårt ISO 9001-certfikat via e-post. För att få en kopia på certifikatet skickar du ett e-postmeddelande till quality-management@fasttranslator.com.

Behöver ni hjälp av en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 9001 och som arbetar i enlighet med ISO 17100? Snabböversättare har flera europeiska filialer och förser sedan mer än 20 år tillbaka stora företag med högkvalitativa översättningar.

Begär en offert nu