Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Uppskjutning av raket.

Rymdteknologi är ett av de främsta forskningsområdena i Spanien. Vi översätter era vetenskapliga texter till och från spanska.

Vetenskapliga översättningar till och från spanska

Vetenskapen kan delas in i otaliga områden och underkategorier. Vad som ingår i begreppet vetenskap skiljer sig också till viss del mellan olika länder.

Vi har kunskapen som krävs för korrekta vetenskapliga översättningar oavsett land, fackområde och målspråk.

Översättningsbyrån Snabböversättare hjälper er översätta era forskningsresultat och dokument till och från spanska.

Spanska språkvarianter

Men vår expertis är större än så. Vi samarbetar med översättare runt om i olika spansktalande länder och regioner.

Därför kan vi garantera kvalitetsöversättningar utöver det vanliga. Behöver ni översätta en vetenskaplig text till mexikansk, portugisisk eller chilensk spanska så har vi rätt översättare för det.

Käll- och målspråk

Att vända sig till oss på översättningsbyrån Snabböversättare innebär att ni sparar både tid och pengar. Vi vet redan vilken översättare som passar bäst för er typ av översättning.

Lägg inte ner onödig tid och orimliga kostnader på att söka själva! Vi har ett kostnadseffektivt arbetssätt och tack vare modern teknik, hög kompetens och god kommunikation kan vi erbjuda kvalitetsöversättningar till överkomliga kostnader och korta leveranstider.

Hör av er redan idag!

Begär en offert genom formuläret eller genom att mejla era texter till oss så återkommer vi snarast möjligt (oftast samma dag).

Ring och prata med oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilka erbjudanden vi har som passar er bäst. Varmt välkomna att höra av er redan idag!

2016-06-15T12:53:36.2358132Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.