Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vetenskapliga översättningar till och från norska

Microkristaller.

Ring eller maila era texter så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande för er översättning till eller från norska.

2014 års Nobelpris i fysiologi och medicin gick till de norska hjärnforskarna May-Britt och Edvard Moser samt amerikanen John O'Keefe.

Paret Moser har med sin forskning vid universitetet i Trondheim lyckats upptäcka positionsangivelser som lagrats i en del av hjärnbarken som kallas entorinala kortex.

Lokalisering – bokmål och nynorska

Snabböversättare bearbetar dagligen vetenskapliga texter inom olika områden till och från norska. Det som gör oss unika som översättningsbyrå är att vi även översätter till och från nynorska och bokmål.

Här är terminologi, språkvarianter och målgrupp viktiga faktorer i en anpassad översättning. Vi kallar det lokalisering. De översättare vi anlitar har alltid en bakgrund inom det område den aktuella översättningen gäller.

Kontakta oss

Snabböversättare skräddarsyr ert uppdrag utifrån era behov. Ni får en anpassad vetenskaplig översättning till önskat målspråk.

Längre ner på sidan här hittar ni länkar till de språkkombinationer som ofta efterfrågas av olika kunder. Kontakta oss på 08-58 09 78 77 eller via e-post så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2016-06-14T07:03:49.4779216Z
Frederique Blom
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Frederique via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.