Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Linjal, penna och fickkalkylator.

Behöver ni översätta en vetenskaplig prognos eller annan vetenskaplig text till eller från franska?

Franska vetenskapliga översättningar

Sverige och Frankrike samarbetar inom många vetenskapliga områden och har bland annat ett forskningssamarbete inom klimat och miljö.

Snabböversättare utför löpande översättningar till och från franska av olika vetenskapliga texter.

Forskningsresultat och rapporter är några av de texter vi ofta får i uppdrag att översätta.

Franska vetenskapliga översättare

Målspråket ska alltid vara översättarens modersmål så i det fall översättningen är till franska garanterar vi att franska är modersmålet.

Handlar textdokumenten om forskning inom rymdteknik eller miljöenergi kan ni vara säkra på att den som översätter har en adekvat bakgrund i förhållande till innehållet.

Lokalisering

Olika mått-, längd- och systemenheter skiljer sig också emellan olika länder vilket måste tas hänsyn till i en översättning. Detta kallas lokalisering och är en naturlig del i våra rutiner.

Vi anpassar alltid översättningen till geografiskt område, målgrupp och olika språkvarianter. Därför är vi också en av de snabbast växande översättningsbyråerna i Europa idag. Hos oss får ni specialanpassade översättningar där era behov och önskemål alltid är i fokus.

Offertförfrågan

Skicka en offertförfrågan genom formuläret eller genom att mejla texterna till oss. Vi granskar materialet, pratar med den översättare vi anser passa bäst för uppdraget och återkommer sedan med ett prisvärt offerterbjudande.

Kontakta oss

Varmt välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 om ni vill veta mer om våra förmånliga erbjudanden. Ni kan även mejla direkt till en av våra projektledare genom visitkortet här nedanför.

2016-06-13T11:26:12.2237973Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.