Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Vetenskapliga översättningar till och från engelska

Microber.

Vi anpassar er biotekniska eller biokemiska text och översätter till önskad engelsk språkvariant. Våra engelska översättare i USA, Storbritannien, Kanada och Australien levererar kvalitetssäkrade översättningar.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med översättare som är specialiserade inom olika vetenskapliga inriktningar.

Ring så skräddarsyr vi er översättning utifrån era behov och önskemål.

Engelska vetenskapliga översättare i USA, Storbritannien, Kanada och Australien

Engelska är ett språk som har många olika språkvarianter och differenserna dessa emellan är stora.

I en vetenskaplig översättning förekommer ofta måttenheter och olika typer av mätningsresultat och prognoser.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med brittiska, amerikanska, kanadensiska och australiska översättare med erfarenhet inom olika vetenskapliga fackområden.

Lokalisering

Lokalisering är en självklar del i våra arbetsrutiner och innebär att vi anpassar översättningen till olika påverkande faktorer såsom: målgrupp, geografiskt område och kundens behov och önskemål.

Oavsett i vilket land er målgrupp finns så anpassar vi översättningen utifrån de förutsättningar och omständigheter som krävs för att kunna leverera en korrekt översättning.

Prisvärd offert

Genom formuläret kan ni begära en offert för er översättning. Överskrider texten en A4-sida rekommenderar vi att ni skannar in, bifogar och skickar materialet per e-post istället.

Ring

Varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 eller kontakta oss via e-post så svarar vi på de frågor ni har och hjälper er vidare. Ni kan även mejla direkt till en av våra projektledare via visitkortet här nedanför.

2016-06-15T08:04:23.4042995Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.