Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vetenskapliga översättningar från svenska till franska

Magnetscanner.

Strålningsforskning och miljöenergi är bara två områden inom vilka vi ofta utför vetenskapliga översättningar från svenska till franska.

Med högaktuella vetenskapliga samarbeten mellan svenska och franska vetenskapsmän finns också en stor efterfrågan på översättningar.

Kärnenergi, neutronforskning, synkrotronstrålning samt klimat och miljö är några av de områden som har olika samarbetsavtal mellan våra länder.

Snabböversättare utför löpande vetenskapliga översättningar från svenska till franska inom dessa och andra områden.

Översättare med franska som modersmål

Att en översättning ska vara felfri och grammatiskt korrekt är en självklarhet, men att översätta kräver också specifika kunskaper hos den som hanterar och bearbetar texterna.

Vi väljer våra översättare med stor omsorg och de måste uppfylla vissa kriterier för att vi ska anlita dem för olika uppdrag.

I språkkombinationen svenska till franska ska översättaren ha: franska som modersmål, utfört liknande översättningar tidigare, en relevant bakgrund i förhållande till vetenskaplig inriktning samt mycket goda språkkunskaper i svenska.

Förmånligt erbjudande

Snabböversättare erbjuder anpassade översättningar. Vi tar hänsyn till målgrupp, geografiskt område, era behov och önskemål. Hos oss får ni en skräddarsydd lösning till ett rimligt pris och en snabb leverans.

Skicka era texter till oss så gör vi en utvärdering och återkommer med ett prisvärt offerterbjudande.

Kontakta oss

Ring 08-58 09 78 77 om ni vill veta mer eller fråga om någonting. Tillsammans ser vi över vilken projektlösning som passar er bäst.

2016-06-14T06:32:19.9895989Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.