Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Vetenskapliga översättningar från svenska till finska

Microskop.

Vi översätter vetenskapliga texter från svenska till finska.

Finland har fyra vetenskapsinstitut. Dessa bedriver forskning och erbjuder undervisning inom olika områden.

Institutens verksamhetsområden täcker tillsammans med 13 kulturinstitut (även dessa med separata vetenskapliga inriktningar) nästan 70 länder. Sverige är ett av de länderna.

Snabböversättare samarbetar med översättare inom de olika områdena och utför dagligen översättningar av vetenskapliga dokument inom olika fackområden mellan svenska och finska.

Finska översättare inom området vetenskap

Är ert behov att översätta en svensk vetenskaplig avhandling, artikel eller rapport till finska så har vi den kompetens ni söker.

Översättningsbyrån Snabböversättare väljer noga översättare utifrån vissa kriterier. I den här kombinationen ska översättaren ha finska som modersmål, mycket goda kunskaper i det svenska språket och en vetenskaplig bakgrund.

Begär en offert

Kostnaden för en vetenskaplig översättning från svenska till finska beror på: dokumenttyp, textmängd, specifika behov och önskemål. För att vi ska kunna ge ett korrekt pris behöver vi utvärdera texterna ni vill ha översatta.

Skicka textmaterialet till oss så återkommer vi så fort som möjligt med ett erbjudande som ni får ta ställning till.

Ring oss

Har ni frågor eller vill veta mer är ni varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så tar vi fram den projektlösning som passar er bäst.

2016-06-14T06:45:51.8031649Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.