Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Provrör i pyrexglas.

Vi översätter vetenskapliga analyser och andra texter från svenska till engelska.

Vetenskaplig översättning från svenska till engelska

Snabböversättare erbjuder översättningar av högsta kvalitet till rimliga kostnader och med snabba leveranser.

Vi samarbetar med amerikanska, brittiska, australiska och kanadensiska översättare inom olika vetenskapliga inriktningar.

Skräddarsydda översättningar av högsta tänkbara kvalitet till överkomliga priser och med korta ledtider får ni hos oss.

Bioteknik, rymdforskning och medicin

Att översätta ett vetenskapligt dokument från svenska till engelska kräver att översättaren har spetskompetens inom det specifika området, terminologisk kunskap om varierande uttryck beroende på översättningens engelska språkvariant.

Översättningsbyrån Snabböversättare utför dagligen vetenskapliga översättningar från svenska till engelska inom områden som bioteknik, rymdforskning och medicinteknik.

Offertförfrågan

Med kostnadseffektiva rutiner och god tillgänglighet kan vi leverera översättningar snabbare än många andra översättningsbyråer på marknaden idag.

Skicka era texter till oss så granskar vi materialet och återkopplar snarast möjligt med ett konkurrenskraftigt erbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakta oss

Ring och prata med oss på 08-58 09 78 77 så tar vi fram den projektlösning som passar er bäst. Kontakta oss redan idag för en behovsanpassad vetenskaplig översättning från svenska till engelska.

2016-06-16T13:04:34.9244369Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.