Microskåp.

Vi översätter vetenskapliga texter och analyser från svenska till danska. Vi har danska översättare inom olika vetenskapliga områden.

Vetenskapliga översättningar från svenska till danska

Empiri är den vetenskapliga benämningen för prövande av hypoteser, teorier, modeller och lagar genom experiment, observation, mätning, datainsamling och konfirmativ dataanalys.

Deduktion är det vetenskapliga begreppet för formulering av nya hypoteser genom logisk slutledning, matematiskt och teoretiskt underlag och upptäckt av nya samband.

Snabböversättare utför översättningar av vetenskaplig dokumentation oavsett område och del i den vetenskapliga processen.

Danska vetenskapliga översättare

Att översätta en text inom ett vetenskapligt område kräver inte bara en bra översättning utan också kompetens inom det aktuella fackområdet.

Översättningen bearbetas alltid på ett sådant sätt att den efterliknar originaltexten så mycket som möjligt.

Översättningsbyrån Snabböversättare sparar er tid och era pengar genom kostnadseffektiva lösningar. Vi vet vilken översättare som har rätt kunskaper för just era vetenskapliga texter och kan leverera snabbt.

Vad kostar en vetenskaplig översättning från svenska till danska?

Olika faktorer inverkar på vad kostnaden för en översättning blir. För att vi ska kunna ge ett korrekt pris, behöver vi granska era vetenskapliga texter.

Mejla texterna till oss och ange gärna eventuella önskemål så återkommer vi snarast möjligt med en förmånlig prisoffert.

Kontakt

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 om ni har frågor eller vill veta mer. Vi behovsanpassar projektet utifrån målgrupp, inriktning och lokalisering. Vi garanterar en kvalitetsprodukt ni kan känna er nöjda med.

2016-06-09T14:47:32.0739983Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.