Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vetenskapliga översättningar från spanska till svenska

Microorganismer.

Vi översätter dokumentation, avhandlingar eller testresultat inom cancerforskning från spanska till svenska.

Cancerforskning är en av de vetenskapliga områden som det satsas mest på i Spanien. Det finns ett nära samarbete mellan spanska och svenska forskare sedan många år tillbaka.

Snabböversättare har stor erfarenhet av översättningsuppdrag inom olika forskningsområden. Vi översätter löpande vetenskapliga rapporter och texter från spanska till svenska.

Specialiserade vetenskapliga översättare

När projektet som i det här fallet handlar om att översätta en text från spanska till svenska, har den som översätter alltid svenska som modersmål.

Med mycket goda kunskaper i spanska (oavsett språkvariant) och en bakgrund inom ert vetenskapliga område garanterar vi mycket hög kvalitet av era textöversättningar.

Olika kulturer – olika åsikter

Med olika språk kommer också olika kulturer och åsikter som går isär. Det är högst aktuellt när det gäller olika forskningsområden. Därför är det viktigt att översättaren också har en insikt i samhällskulturen som råder i det för översättningen aktuella länderna.

Vi anlitar bara översättare som har kompetensen för att översätta på ett autentiskt sätt. Oavsett om källspråket här är mexikansk spanska eller katalanska så har vi kompetensen.

Kontakta oss för ett förmånligt erbjudande!

Mejla eller ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om våra förmånliga erbjudanden och skräddarsyr ert uppdrag utifrån era behov och önskemål. Varmt välkomna att höra av er redan idag så hjälper vi er vidare!

2016-06-15T08:05:10.9710557Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.