Vetenskapliga översättningar från franska till svenska

Pipett och provrör.

Vi erbjuder och utför vetenskapliga översättningar från franska till svenska.

Idag finns flera samarbetsavtal mellan Frankrike och Sverige som rör kärnenergi, högenergifysik, neutronforskning, synkrotronstrålning och klimatförändringar.

Snabböversättare utför återkommande översättningar åt aktörer inom olika vetenskapliga områden från franska till svenska.

Översättare med svenska som modersmål

Vi är noga med att välja översättare som har rätt kompetens för att kunna leverera en korrekt översättning.

När uppdraget gäller en översättning från franska till svenska ska översättaren ha svenska som modersmål, styrkta kunskaper i franska och en adekvat utbildning i förhållande till det aktuella vetenskapliga ämnesområdet.

Fransk-svenska översättare

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med fransk-svenska översättare inom alla vetenskapliga områden. Vi har det som krävs för en kvalificerad och kvalitativ översättning av era franska texter.

Ta del av våra förmånliga erbjudanden

Vi kan med den modernaste tekniken, de bästa översättarna och en väl fungerande organisation erbjuda konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och detta trots en mycket hög kvalitet!

Ta del av våra förmånliga erbjudanden genom att skicka era franska vetenskapliga texter till oss. Vi granskar underlaget, pratar med översättaren och återkommer sedan med en prisvärd offert.

Kontakt

Våra projektledare finns tillgängliga på 08-44 68 58 87 om ni vill ha mer information eller har några frågor kring ert projekt. Hör av er redan idag så skräddarsyr vi översättningen utifrån era behov och önskemål.

2016-06-10T08:35:40.7018903Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 55 översättare fick vi 4,8 poäng av 5 möjliga.