Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vetenskapliga översättningar från finska till svenska

Mått på provrör.

Vi översätter vetenskapliga texter från finska till svenska. Vi har översättare inom olika vetenskapliga områden.

Människan har i alla tider använt sin förmåga att se mönster och samband bakom naturliga fenomen och sedan formulerat dessa som logiska principer och förutsägelser.

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder autentiska översättningar av vetenskaplig dokumentation inom alla inriktningar.

Vetenskapliga områden

De fyra vetenskapsområdena är: humanistiskt/samhällsvetenskapligt, tekniskt, naturvetenskapligt och medicinskt. Områdena är sedan uppdelade i olika kategorier.

Det finns ett nära samarbete mellan våra nationer när det gäller olika typer av vetenskaplig forskning. Översättningsbyrån Snabböversättare har lång erfarenhet av vetenskapliga översättningar mellan finska och svenska.

Offertförfrågan

Begär en offert och ta reda på vad er vetenskapliga text kostar att översätta från finska till svenska! Skicka era texter så analyserar vi materialet och återkopplar med ett prisvärt erbjudande.

Kontakta oss

Ring oss gärna på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer och svarar på era frågor. Hos oss får ni kvalitetssäkrade vetenskapliga översättningar till rimliga priser, helt anpassade efter era behov och önskemål.

2016-06-15T12:54:25.1287020Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.