Utförande av vetenskapligt experiment.

Vi översätter dokumentation, avhandlingar och rapporter från danska till svenska.

Vetenskapliga översättningar från danska till svenska

Snabböversättare bearbetar och hanterar artiklar, rapporter och avhandlingar inom olika vetenskapliga delområden och översätter dem från danska till svenska.

Våra professionella översättare har den fackkunskap som krävs och vi garanterar högsta tänkbara kvalitet till konkurrenskraftiga priser och med snabba leveranser.

Svenska vetenskapliga översättare

Det engelska ordet science avser traditionellt endast naturvetenskap (inklusive medicin) och ingenjörsvetenskap.

Den svenska benämningen innefattar även samhällsvetenskap, humaniora och ibland även formella vetenskaper. Era danska vetenskapliga texter översätts alltid, i den här språkkombinationen, av en översättare med svenska som modersmål, mycket goda danska språkkunskaper och en relevant vetenskaplig bakgrund.

Vad kostar en vetenskaplig översättning från danska till svenska?

För att vi ska kunna svara på det behöver vi granska textmaterialet innan. Mejla materialet till oss så återkommer vi så fort som möjligt med ett prisvärt offerterbjudande.

Ange gärna eventuella önskemål i mejlet så vi kan beräkna ett så exakt pris som möjligt. Om ni väljer att godta vårt erbjudande sätter vi igång med översättningen direkt.

Kontakt

Vi levererar er översättning inom överenskommen tid och ni kan alltid nå oss på 08-58 09 78 77 om ni behöver fråga någonting. Varmt välkomna att kontakta oss redan idag för en skräddarsydd översättning!

2016-05-31T14:44:15.0679320Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.