Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Varför bör man anlita en översättningsbyrå?

Personal

Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post så berättar vi mer!

Vi svarar med några motfrågor:

Följdfrågan blir då om inte översättare är experterna i det här fallet? Visst är det så, men en översättning är så mycket mer än att ”bara” översätta en text.

Spara tid och pengar!

Tänk att du letar översättare själv. Det tar mycket tid och kostar därmed pengar att sitta och leta efter en översättare som har rätt kompetens för just din text. Erfarenhet, modersmål, sakkunskap och lokalisering är några faktorer som måste vara kompatibla mellan översättare och din text. Allt detta är viktigt för att din text ska få rätt terminologi, korrekt språkbruk i förhållande till målspråk, originaltext och målgrupp. Här har du svaret på kärnfrågan varför du bör anlita en översättningsbyrå. Vi vet vilken översättare som har rätt ämneskunskaper för just din inriktning.

Översättare kontra översättningsbyråer

Glob
En översättning är alltså inte bara att översätta en text till ett annat språk utan en hel teknisk process, en process som översättaren oftast inte är insatt i. Vi på översättningsbyrån Snabböversättare fokuserar på det tekniska och administrativa och våra översättare kan fokusera helt på att bearbeta själva texten. Låt oss reducera dina omkostnader och spara din dyrbara tid så att du kan koncentrera dig på det du behöver fokusera på. Du bör anlita översättningsbyrå Snabböversättare av dessa skäl:

Det är en stor trygghet och en kvalitetsgaranti för dig som privatperson eller er som företag att vända sig till oss på Snabböversättare. Vi kan erbjuda globala översättningstjänster inom de flesta affärsområden. Välkomna att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Vi skräddarsyr er affärsöversättning efter de önskemål ni har.

Snabböversättare är en global översättningsbyrå

Jordglob av glas
Vi har flera kontor runtom i Europa och kunder över hela världen. Vi expanderar just nu i flera nya länder. Vi är noga med vem som översätter vad och den översättare som ska bearbeta era texter vid en översättning måste uppfylla vissa krav för att vi ska anlita denne. Översättaren ska ha målspråket som modersmål och en relevant bakgrund i förhållande till källtextens ämnesområde. Vi tittar även på översättarens tidigare erfarenhet och andra egenskaper som bidrar till att er översättning får den höga kvalitet vi lovar.

Med tillgång till globalt lokaliserade översättare som arbetar såväl kvällar som helger kan vi garantera snabba leveranser. Våra priser är dessutom kostnadseffektiva och vi tål att jämföras med våra konkurrenter. Spar tid och pengar genom att anlita oss!

Kontakta oss

Vi berättar gärna mer om våra tjänster, organisation och hur vi arbetar. Välkomna att höra av er
på telefon och prata med någon av våra projektledare. Vill ni hellre skicka era frågor via e-post så går det givetvis lika bra. Hör av er redan idag så förklarar vi fördelarna med att ta hjälp av en översättningsbyrå och varför vi tycker att ni bör anlita översättningsbyrån Snabböversättare.

2016-05-25T08:02:56.0829202Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.