Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Slalombacke.

Vi översätter era resebroschyrer och reklamtexter till och från tyska.

Marknadsföringstexter till och från tyska

Tyska språkvarianter finns det gott om. Språket talas inte bara i Tyskland, utan även i Österrike, Schweiz för att nämna några regioner.

Anpassad översättning

Vid översättningar av reklam- och marknadsföringstexter vill locka också nå ut till sin målgrupp och locka den att köpa en produkt eller tjänst.

Översättningsbyrån Snabböversättare skräddarsyr era annonser och reklamtexter utifrån käll- och målspråk men också genom transkreation: kreativt skrivande.

Semester i Österrike, Schweiz eller Tyskland

En researrangör ordnar olika resor till Österrike, Schweiz och Tyskland och vill nå ut till sina målgrupper i olika länder genom en ny resebroschyr.

Översättningsbyrån Snabböversättare anpassar och skräddarsyr då texterna till de olika målspråken, geografiska områden och omständigheter som påverkar bearbetningen.

Så oavsett om översättningen är till tyska eller svenska, danska, engelska och nederländska kan vi leverera kvalitetssäkrade översättningar.

Prisvärt erbjudande

Genom att skicka era texter till oss kan vi beräkna en total kostnad för er översättning. Bifoga era textfiler i ett mejl så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande så snart som möjligt.

Kontakta oss

Vill ni prata med oss innan ni skickar texterna är ni välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så svarar vi på era frågor och berättar mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2016-06-16T12:56:59.5598527Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.