Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tysklands färger.

Fyll i formuläret eller skicka er text via e-post så återkommer vi med ett offerterbjudande.

Tysk översättningsbyrå

Snabböversättare har funnits på den tyska marknaden sedan 2001 under namnet Schnellübersetzer och i Stockholm sedan 2009. Tillsammans med våra kollegor i Köln, Berlin, Dresden, Frankfurt, Hamburg, München, Hannover eller Nürnberg tar vi på Snabböversättare hand om er översättning på bästa möjliga sätt.

Tack vare att vi finns på plats i Tyskland har vi kunnat bygga upp en databas med de allra bästa tekniska, medicinska och juridiska expertöversättarna. Varje vecka hanterar vi komplexa projekt med alla sorters filtyper. Naturligtvis översätter vi även från tyska till svenska.

Snabbhet och expertis

Kombinationen hög kvalitet och konkurrenskraftigt låga priser är möjlig tack vare en effektiv organisation och ett massivt nätverk av specialiserade översättare som alla har målspråket som modersmål.

Vi anlitar enbart tyska översättare som har tyska som modersmål och den översättare vi väljer specifikt för ert uppdrag är alltid specialiserad inom det aktuella ämnesområdet i er text. Juridiska dokument översätts till exempel enbart av översättare som är specialiserad på juridiska frågor och teknisk dokumentation hanteras enbart av våra erfarna tekniska översättare. Bakgrunden varierar naturligtvis men de flesta har en tidigare karriär inom sitt ämnesområde innan de sadlade om till översättare.

Vad kostar en översättning till tyska?

Tack vare våra tekniska lösningar kan vi ofta erbjuda rabatter så för ett definitivt pris ber vi er att skicka in er text. Vi anpassar alltid er översättning efter behov och önskemål. Tillsammans med er hittar vi den projektlösning som passar er text bäst!

Kontakta oss för beställning

Här på webbplatsen berättar vi mer om våra erfarenheter inom olika områden och hur ni begär en auktoriserad översättning.

Ni begär offert genom att fylla i formuläret eller genom att sända oss filerna per e-post. För omgående svar på alla era frågor är ni välkomna att ringa oss så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda er.

Postadress till vårt kontor i Stockholm:

Snabböversättare Stockholm
World Trade Center
Klarabergsviadukten 70
SE-111 24 Stockholm
08-58 09 78 77

2020-01-23T10:49:13.4890189Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.