Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning av turistinformation till och från tyska

Gågata med torn i horisonten.

Vi erbjuder översättningar av turistinformation till och från tyska.

Tyska talas i Tyskland, Österrike, Schweiz, Luxemburg, Liechtenstein och många andra länder med tysktalande minoriteter.

Här finns många välbesökta turistmål och ett stort behov av översättningar av turistinformation till och från olika tyska språkvarianter.

Tyska översättare i olika länder– lokalisering

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med frilansande översättare i olika tysktalande länder. Vi har möjligheten att erbjuda de bästa översättningarna till rimliga priser.

Lokalisering av översättningar är en självklarhet för oss. Det innebär att vi anpassar översättningen utifrån de behov ni har.

Språkvarianter, dialektala skillnader, mått- enhets- och mätsystem och terminologiska skillnader är några exempel på detta.

Begär er offert redan idag!

Genom formuläret kan ni enkelt begära en offert och ta reda på kostnaden för er översättning. Har ni mycket text ni vill låta översätta, mejlar ni materialet till oss så analyserar vi texterna och återkommer så fort som möjligt med en prisvärd offert.

Kontakt

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vilka tjänster vi kan erbjuda. Vi tittar på vilka behov ni har och anpassar hela projektet utifrån detta.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.