Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Restaurant med vita bord och stolar.

Behöver ni översätta en meny eller annan turistinformation till eller från spanska?

Turistinformation till och från spanska

Spanien är ett av de länder vi svenskar reser mest till. Behovet att översätta turistinformation från spanska till olika målspråk är stort.

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till spanska översättare i olika spansktalande länder och ger er en trygghet som många andra konkurrenter inte kan erbjuda.

Turistbroschyrer, menyer och säkerhetsinformation till och från spanska

Turismnäringen är stor och översättningsbehoven många. Snabböversättare erbjuder översättningstjänster åt flygbolag, researrangörer, turistbyråer, hotell och många andra aktörer på marknaden.

Många vill översätta turistinformation till olika målspråk där man har en trogen kundkrets. Men vi låter inte vem som helst översätta utan den vi anlitar måste också kunna styrka sin kompetens.

Dialektala kunskaper, insikt i kulturella skillnader, ämneskompetens och tillgänglighet är några saker vi tittar på innan vi bestämmer vilken översättare som vi anser bäst lämpad för er översättning.

Förmånliga erbjudanden

Ta del av våra förmånliga erbjudanden och jämför oss gärna med andra översättningsbyråer på marknaden. Hos oss får ni kvalitetsöversättningar till rimliga kostnader och med snabba leveranser. Skicka era texter till oss så vi kan granska materialet så återkommer vi med ett prisvärd offert.

Kontakt

Välkomna att ringa till oss på 08-58 09 78 77 så hjälper våra projektledare er vidare och svarar på de frågor ni har. Vi garanterar behovsanpassade översättningar av högsta kvalitet till rimliga kostnader.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.